Doktorgrad i bio-regenerativ estetikk

Generelt

Programbeskrivelse

Doktorgrad i bio-regenerativ estetikk er et intensivt e-læringsprogram for blandet modus og er under tilsyn av en sertifisert og erfaren hudlege som har som mål å gi løft for Nobel Pioneerers & Innovative Leaders in the Bio-Regenerative Esthetic Industry.

Bio-regenerativ estetikk kombinerer vellykket dybdestudie av biologisk regenerering og vitenskapen om helhetlig estetikk. Dette programmet er ideelt for kosmetologer og estetikere, så vel som forskere, sykepleiere, ernæringsfysiologer / kostholdseksperter og farmasøyter som ønsker å utdype sin kunnskap om hudens fysiologi og forskning på de siste trendene innen estetikk som er basert på biologiske vitenskaper.

Hvorfor være en Bio-Regenarive estetikkutdannet?

Som EWAA-student vil du oppleve kraften din nyinnhentede kunnskap har og effekten du skaper på kundene dine, behovet for å skrive innhold, publisere artikler utgjøre en enighet om dine funn, teste nye metoder eller løsningsplaner som vil bygge inn i en sett med anlagte løsninger som kan deles over hele feltet.

Dette Bio-Regenerative Esthetician-kurset tar deg trinn for trinn fra å bli introdusert til biologiske vitenskaper i Regenerative Sciences, gjennom fysiologien som senere går opp til å gjenkjenne patofysiologi og grunnleggende løsninger i Advance Diploma, beherskelse av klienttilstand og tilpasse fra din trente visjon om hvordan man kan gi en løsning som inkluderer alt det de trenger for å fikse, dvs. skrøpelighet og / eller metabolsk syndrom.

Du vil undersøke og sende inn en avhandling med fokus på ditt interesseområde i Regenerative Sciences, og bli Dr-Consultant som ville ha mestret vitenskapen og har studert en detaljert modell av løsningen innen Regenerative Sciences.

Anerkjennelsen av de profesjonelle beslutningene dine når du bestemmer den beste kombinasjonen av estetiske tiltak for kundene dine fra det øyeblikket de kommer inn til det øyeblikket de kommer tilbake og blir med deg som deres valgte estetiker, vil din vekst i bransjen ta deg til høyder med godkjent vitenskap og kunnskap.

En estetiker som har mestret vitenskapene bak klientenes bekymringer, vil alltid være en merverdi og leder av ligaen i motsetning til ikke-vitenskapelig støttede estetikere med ikke-godkjente påstander fremsatt om resultatene av de estetiske løsningene de gir eller har til hensikt å gi som vanligvis er sterkt produkt- eller enhetsavhengig.

Hvem skal delta

Bio-regenerative estetiske master Nyutdannede, forskere, hudleger, allmennmedisinere, estetiske industrielle ledere / pionerer, estetiske konsulenter, estetikere, paramedisinske utøvere, sykepleiere.

Programmål

Å utvikle og styrke sertifiserte eksperter, forskere, pionerer og ledere innen bio-regenerativ estetikk, helse og skjønnhet for å utfylle det raskt voksende feltet av biologisk regenerativ og anti-aldrende medisin.

Ferdigheter oppnådd ved gjennomføring

Forskningsevner på høyt nivå innen bio-regenerative estetiske vitenskaper, avansert industrielt lederskap, ledelsesmessige ferdigheter for drift av bio-regenerative estetiske sentre og innarbeidelse av estetiske medisinske prosedyrer i eksisterende praksis.

pensum

 • Avansert patofysiologi av det integumentære systemet
 • Advanced Esthetic Pharmacology of Bio-Regeneration
 • Avansert estetisk dermatologi
 • Avansert smertehåndtering
 • Avanserte laser- og enhetsbaserte vitenskaper
 • Avanserte smittsomme sykdommer i huden
 • Avansert yrkesfare og sterilisering
 • Advanced Ernæring & Lifestyle Balance Consultation
 • Internasjonal Business Management
 • Avansert forbrukerpsykologi
 • Lagring og logistikk
 • Franchise Management
Sist oppdatert april 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Les mer

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Minimér