Read the Official Description

Oversikt

Doktorgrad i Bedriftsøkonomi i Entreprenørskap og Business Management (DBAEBM) programmet er utviklet for å hjelpe elevene utføre anvendt forskning og forvandler modne elever til ledere. Samtidig med å fokusere på avanserte beslutningsferdigheter og teknikker, slipper doktorgradskandidater også forsknings- og skriveferdighetene som kreves for høyt ansvarsnivå i akademiske og forretningsmiljøer. Det gjør det mulig for elevene å forbedre sin analytiske evne, strategisk tenkning, prosessimplementering, utover industriapplikasjoner. Programmet forbereder studentene for karriere innen forretningsledelse, ventureanalyse, forretningsforvaltning, forretningsutvikling, forretningsmegler / eier og bedriftsbanker. Studenter som forfølger denne spesialiseringen vil fokusere på ny venture etablering, internasjonal entreprenørskap, strategisk og næringseiendom og økonomiske prinsipper for entreprenørskap. Personer med tilbøyelighet og ambisjoner for ledelse og nye forretningsforetak og er klare for en bedriftsledelse og rådgivende karriere vil motta mer troverdighet og anerkjennelse fra markedet.

Programkompetanse og læringsmål

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet vil studentene kunne:

 • Demonstrere beherskelse av innholdskunnskap i spesialiserte felt for høyere forståelsesnivå for beslutningstaking i komplekse organisasjonsmiljøer.
 • Demonstrere kritisk tenkning og kommunikasjonsevner for lokal og global virksomhet, ny venture planlegging og beslutningstaking.
 • Integrere kunnskap på tvers av disipliner ved bruk av kvantitative og kvalitative forskningsmetoder for problemløsning.
 • Identifiser og evaluer forretningsprosesser og muligheter som forbedrer utsikter for optimal avkastning på investeringer og skape verdier.
 • Demonstrere et entreprenørskapsinnhold og ferdigheter for å starte og vokse nye virksomheter.
 • Demonstrere kreative forskningsmetoder til datainnsamling, analyse og syntese for organisatorisk effektivitet, forandring og kontinuerlig forbedring.
 • Demonstrer informativ leseferdighet og beregningstanker for effektiv og effektiv bruk av teknologi.
 • Demonstrere effektive lederegenskaper for nyskapende og samarbeidende økonomisk utvikling.
 • Utvikle ulike lag og fremme samarbeid gjennom effektive teknikker gjennom human resource management.
 • Gjennomgå sakestudier og forberede teoretisk begrunnede argumenter ved hjelp av peer-reviewed tidsskrifter og hensiktsmessige skriftlige stiler.

Dissertation

Studentene må ha fullført alle kurs for å starte doktorgradsavhandlingen. Doktorgradsavhandlingen må velges, avtalt, vurderes og godkjennes av den tildelte komitéen, doktorgradsstudent og øverste fagansvarlig. Kravene til doktorgradsavhandlingen inkluderer den endelige forberedelsen, godkjenningen av avhandlingen, (basert på etablerte retningslinjer) og kandidatens vellykkede presentasjon og munnforsvar, og innlevering av to bundet kopier av sluttpapiret til dekan for doktorgradsstudier for kandidatens fil.

 • GRC 641 Avhandling Innledning
 • GRC 642 Dissertation Literature Review
 • GRC 643 Dissertasjonsmetodikk
 • GRC 644 Dissertasjonsresultater og funn
 • GRC 645 Avhandlingskonklusjoner og anbefalinger

Studenter som ikke klarer å fullføre de individuelle kurskravene ved første forsøk, kan fortsatt være med på kurset for ytterligere to forsøk (GRC B og C). Unnlatelse av å fullføre kurset innen tre forsøk, det første og to ytterligere forsøk, vil resultere i studentenes avskedigelse fra programmet. Bare første kurs er et 3 studiepoeng og de gjeldende studieavgiftene gjelder. Studenter som ikke klarer å fullføre kurset ved første forsøk, kan fortsette videre til B og C-serien uten kreditt, men vil være ansvarlig for GRC B og / eller GRC C-avgiften.

Avslåtte studenter kan klage på avskedigelse. Hvis godkjent, kan studentene returnere ved å godta en individuell utdannelsesplan (IEP). Det andre forsøket på kurset med en IEP starter ved (D) og regnes som et nytt kurs som er underlagt full studieavgift. Dette kurset kan gjentas en gang (E) underlagt GRC E-avgiften.

Studenter som avskediges eller trekkes tilbake i avhandlingsfasen og er godkjent til å returnere, må starte fra begynnelsen av avhandlingsfasen og være ansvarlig for eventuelle gjeldende avgifter.

Kursplan

Doktorgrad i Business Administration programmet krever ferdigstillelse av 60 semester enheter av kurs som inkluderer:

Bedriftskrav: 30 enheter / 10 kurs

Valgfag: 15 enheter / 5 kurs

Avhandling: 15 enheter

Kompetansevurdering

Kvalifiserende eksamen

Opptakskrav

I tillegg til de foreløpige opptakskravene som er nevnt ovenfor, må en søker for profesjonell doktorgradsutdanning møte og sende inn følgende opptakskrav:

 1. En kopi av søkerens Curriculum Vitae eller faglig CV
 2. Bevis på å ha minst to eller flere års heltid, yrkeserfaring, helst på ledernivå, relatert til bedriftsøkonomisk felt
 3. Offisielle transkripsjoner som viser fullføring av en mastergrad fra et godkjent eller akkreditert høyskole eller universitet / institusjon. Hvis mastergraden ble opptjent i et ikke-næringsrelatert felt, kan fagdepartementet evaluere de innleverte dokumentene for å fastslå et rimelig grunnlag for at søkeren skal kunne fullføre doktorgradsprogrammet.
 4. Søkerens tidligere akademiske fagoppgaver må vise en minimal Kumulativ Gradert Punkt Gjennomsnitt (CGPA) på B (3,0 på en skala på 4,0) eller høyere.

Avgangskrav

Doktorgraden er gitt til de som har oppfylt følgende krav:

 1. Vellykket gjennomført alle nødvendige kurs i doktorgradsstudiene og har fullført minimal nødvendig læretid for hvert kurs og program
 2. Mød studietidsoppholdskravet for ferdigstillelse og tildeling
 3. Oppnådd minst 3,0 Cumulative Grade Point Average (CGPA)
 4. Vellykket godkjent kompetansevurdering
 5. Godkjent godkjent eksamen
 6. Slettes av all gjeld og andre forpliktelser til KALUNIVERSITET
 7. Anbefales for uteksaminering av fakultetet og fagdepartementet
 8. Fullfør og bestått et muntlig forsvar av avhandlingen
 9. Innlevering av to bindte kopier av den endelige avhandlingen
Program taught in:
Engelsk
California Intercontinental University

See 18 more programs offered by California Intercontinental University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Pris
- $ 445 per kreditt
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato