Les den offisielle beskrivelsen

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISK DOKTORAT

Alle studentene skal i tillegg til ABMS Sveits Doktorgrad ha en felles doktorgrad med Universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er sertifisert av EFMD EOCCS, Sveitsisk Nasjonal Kvalitet for Utdanning (EduQua) og ASIC UK. WSB er et europeisk stats anerkjent universitet og KNU er et europeisk offentlig universitet grunnlagt for 200 år siden og rangert blant de 500 beste universitetene i verden.

3 topp europeiske universiteter = beste virtuelle / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SVEITS + EU + TOP RANKED 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i våre online doktorgradsprogrammer. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som doktorgradsstudent ved ABMS.

For akademiske forskere og lærere

Den Doktorgrad of Sales & Marketing (DBA) betegner det høyeste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.

Dette er det høyeste utdanningsnivå du kan studere ved ABMS Open University. På dette nivået studenter får full kunnskap ikke bare kunnskap, skal våre studenter kunne komme med ny teori seg selv og bør være i stand til å håndtere store team og lære unge fagfolk hvordan å gjøre ting bedre, introduserte de til ledelsen som en akademisk disiplin. Doktorgrad i salg og markedsføring er en svært kjent kvalifikasjon som er fullt i stand til å gi god støtte til karrierene til de som er i slekt med reklame og markedsføring verden. Denne kvalifikasjonen kan gi hjelp til folk som ønsker å selge produkter til sine kunder ved å tiltrekke seg et stort flertall av besøkende og øke salget. Egentlig det viktigste er at hver bedrift eller mer presist produktet krever opprykk uansett hvor bra det er. Du må fortelle folk om kvalitetene til produktet fordi de bare vil vurdere å bruke det når de vil vite det. Av denne grunn er det innen salg og markedsføring, direkte eller indirekte relatert med alle andre felt, fordi for å tiltrekke seg kunder vi alle trenger opprykk. Moderne verden har fordelen av rask kommunikasjon, og det er mer enn nok medier som benyttes av fagfolk som er knyttet til fagområdet for salg og markedsføring. Internett er den mest potente annonsemedium i moderne tid, som besitter makt for å formidle meldinger i løpet av minutter til mennesker i denne verden. Sosiale nettverk og andre relaterte plattformer spesielt har dukket opp som overbevisende markedsføring plattformer fordi et stort antall mennesker fra ulike deler av verden er knyttet til dem. De som forfølge doktorgrad i salg og markedsføring er lært ulike strategier og ferdigheter som kan anvendes for å bruke sosiale medier for å utføre markedsføring av produkter og tjenester. Tilsvar E-Business er relatert med bruk av IKT som er informasjons- og kommunikasjonsteknologi i å utføre virksomhet. Det er også knyttet til salg og markedsføring og i en doktorgrad i salg og markedsføring studiet er gitt relevant kunnskap om dette feltet også.

Dette kurset fokuserer også på å fremheve den største forskjellen mellom online samt offline markedsføringsstrategier. Personer som får denne kvalifiseringen er i stand til å hjelpe ikke er online, men også offline virksomheter. Alternativene med slike kurs er utviklet for å undervise studenter utviklingen av produkter og tjenester, som er etterspurt. Det gir også en dyp innsikt om trender som råder i den viktigste næringen. Kort sagt, kan det sies at salg og markedsføring relaterte aspekter av hovedfeltet er samlet i et doktorgradsprogram for å gjennomføre utviklingen av sterkere forretningsrelaterte ferdigheter i elevene. Generelt opptakskriterier for studenter som ønsker å få registrert i dette programmet er at de bør ha en Master i samme felt eller en arbeidserfaring i ledelse på syv år i tillegg til eventuell bachelorgrad eller tilsvarende. Varigheten av kurset er ett år pluss avhandling.

I våre doktorgradsprogrammer, vil du:

 • Utvikle og øve innovative forskningsmetoder.
 • Tjen den høyeste kvaliteten på utdanningen.
 • Oppnå kompetanse til å publisere i fagfellevurderte tidsskrifter.
 • Bli en vellykket doktorstipendiat og pedagog.

Hovedmålet med dette kurset er å gi dyktige fagfolk til den viktigste næringen som kan fungere vakkert inne i konkurransedyktig globalt marked. Personer som er forbundet med salg og markedsføring industrien kan sikkert gi et stort løft til sin karriere ved å bli registrert i dette undervisningsopplegget. Hvis du er interessert, så ikke kast bort tid og begynne nå.

Den Doktorgrad vil ta lederskap til neste nivå. I våre doktorgradsprogrammer, vil du:

 • Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
 • Kombiner anvendt forskning og yrkesutøvelse.
 • Forbered deg på å gjøre et inntrykk i politikk og praksis.
 • Lære strategier for å legge til rette for mer effektive, tilpasningsdyktige organisasjoner og skape positiv endring.
 • Bli en mer innovativ leder i feltet.

Studie Språk: dette studiet undervises på engelsk. Vi har 4 inntak per år: januar, april, juli og oktober

Moduler:

 • Salg og markedsføring
 • Global Management
 • Strategisk ledelse og ledelse
 • Prosjektledelse
 • Strategiske Information System Analyser
 • Regnskap og Finans
 • Forskningsmetode
 • Elektroniske forskningsmetode
 • Dynamiske websider

Opptakskrav:

Varighet: ett studieår + Thesis (avhandling tar 1-4 år)

Diplom: DBA i salg og markedsføring

Alder: Minimum alder 25 år

Tidligere studie: Master eller tilsvarende eller 7 års ledererfaring + en bachelorgrad eller tilsvarende

Engelsk nivå: IELTS eller tilsvarende (kun for studenter fra ikke-engelsktalende land eller studenter som ikke studerer ved engelsktalende skole)

Studie Metode: Online

Fee: 19900 Euro

European Qualifications Framework: dette programmet tilsvarer EQF nivå 8 (doktorgradsnivå)

Merk: Studieavgiften inkluderer ikke søknad og reservasjonsgebyr (for å garantere deg en studieplass) på 240 Euro (engangs betaling og ikke-refunderbart).

Program undervist i:
Engelsk

Se 96 flere kurs fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 - 6 år
Deltid
Pris
3,050 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato