Doktorgrad 8 Diplom i strategisk ledelse og ledelse (med nivå 7)

Generelt

Programbeskrivelse

Dette raske doktorgradsnivå 8-diplomet i strategisk ledelse og ledelse med nivå 7 (akkreditert av Qualifi, Storbritannia) er designet for å utvikle og implementere effektive strategier på tvers av ambisiøse voksende organisasjoner. Strategisk ledelse er for administrerende direktører og seniorledere og de som har autoritet og personlig inspirasjon til å oversette organisasjonsstrategi til effektiv bedriftsytelse.

Vitnemålet er akkreditert på høyere nivå 8. Denne kvalifiseringen vil kreve at elevene kritisk vurderer, utfordrer og syntetiserer et bredt spekter av nåværende styringsverktøy, teknikker og modeller. Vekten som er lagt på gjeldende ledelseskonsepter og modeller, ligger på de som er relevante for det 21. århundre forretningsmiljø og kontekst og går utover den normale undersøkelsen av anglo amerikanske ledelsesmodeller.

Elever som fullfører vitnemålet i strategisk ledelse og ledelse - nivå 8 i hurtigspormodus, kan gå videre til:

En doktorgrad med en universitetspartner for å diskutere et forskningsforslag for DBA / MPhil / PhD eller direkte til ansettelse i et tilknyttet yrke.

Sist oppdatert jan. 2021

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Minimér