Read the Official Description

doktor i bedriftsøkonomi (dba)

Oversikt

Den elektroniske Doctor of Business Administration programmet er et praktisk rettet selvstudium program som legger vekt på kurs arbeid i virksomheten ledelse og styring. Det krever ingen klasserom eller seminar frammøte. Programmet er av spesiell interesse for midten og toppledere som ønsker høy utdanning i de teoretiske og praktiske aspekter ved å drive en virksomhet.

Det fokuserer på hvordan virksomheten drives i USA, men er åpent for studenter fra Asia, Europa og Midt-Østen som ønsker å drive en bedrift i USA eller drive forretninger med amerikanske bedrifter og vil dra nytte av en bedre forståelse av USAs forretningsdrift. Selv lederegenskaper er gjenstand for kulturelle forskjeller, det grunnleggende gjelde over hele verden for bedriftsledere som ønsker å etterligne de suksessfulle amerikanske forretningsmodeller.

Målene for programmet er:

  1. Å tilby et program av kurs og praktiske øvelser i bedriftsøkonomi, ledelse, administrasjon og lyd driftsrutiner som vil styrke den faglige og personlige liv av sine studenter;
  2. For å forberede fagfolk til å tjene i øverste nivå ledelse og entreprenørskap mål med en bakgrunn av god praksis støttet av dagens forskning og teori.
  3. Å ansette lærere som er oppnådd i sine respektive felt fra både en faglig og praktisk perspektiv.

Vellykket nyutdannede av programmet vil demonstrere:

  • anvendelse av avansert kunnskap i de juridiske, teoretiske og praktiske aspekter ved å drive en virksomhet.
  • evnen til å vurdere komplekse etiske problemstillinger og relaterte juridiske problemstillinger og foreta riktige beslutninger og anbefalinger basert på lyd resonnement og analyse.
  • takknemlighet for å gjøre sosialt ansvarlige og miljømessig bærekraftige valg ved utforming og implementering av forretningsstrategi.
  • evne til å kommunisere effektivt i forskjellige modaliteter.
  • effektiv forvaltning av enkeltpersoner og grupper i forretningsmiljøet gjennom bruk av moderne ledelse teorier og begreper.
  • hvordan å forfatte en riktig formatert og presentert Dissertation eller større praktisk prosjekt som representerer en reell problemstilling for originalt arbeid eller prosjekt som knytter sammen de læringsmål kurs på en måte som gagner en organisasjon.

Universitetet virker å oppfylle formålene med DBA programmet gjennom passende kurs, kombinert med fortsatt retning, evaluering av student fremgang, og regelmessig vurdering av studentens læringsutbytte, veiledet og administreres av kvalifiserte lærere.

Presentasjon

Universitetets rettet selvstudium modalitet erkjenner at utdanning er en individuell prosess der personer med ulike læringsbehov og studieplanene kan innkvarteres. Det understreker læring som er meningsfylt, hvor enkeltpersoner nyte læringsprosessen, og tilegne seg kunnskap for å bedre forstå og administrere sine egne karrierer.

Programmets Fakultetet medlemmer støtter studentens selvstendige-studien læring rolle ved å veilede og stimulere læringsprosessen i en-til-en interaksjon. Våre fakultetet medlemmer gjenkjenne individuelle læringsstiler og understreker relevansen av materialet til den enkeltes situasjon.

Hvert kurs i online DBA Programmet inneholder en rekke leksjon oppdrag generelt består av lesing krav og forskningsprosjekter. Studentene evalueres gjennom eksamen og / eller forskningsoppdrag som sendes inn til fakultetet evaluering.

Alle oppdrag leveres elektronisk. Som angitt i universitetets Generelt Catalog, Internett-tilgang og minimumskravene til datamaskinen og kunnskaper er nødvendig som en betingelse for adgang.

De tre første kursene i læreplanen er kjent som kvalifiserende kurs. En student må ta og bestå en kvalifiserende eksamen før en student kan tjene faglig kreditt for en kjerne kurs. Fagprøven er en tre timers Proctored test som dekker materialet dekket i de kvalifiserende kurs. Den består av en kombinasjon av objektive og subjektive spørsmål.

Opptakskrav Retningslinjer og krav

En mastergrad fra et akkreditert institusjon er vanligvis nødvendig for opptak. I sammenheng med dette utsagnet, "godkjent" for institusjoner i USA krever de være medlem av et akkrediteringsorgan anerkjent av Utdanningsdepartementet.

En kandidat kan gis betinget tatt inn i programmet bygger på en fullført Søknad om opptak, mottak av $ 75,00 Søknad Fee, student kopier av vitnemål reflekterer søkerens høyeste relevant grad, dokumentasjon av søkerens profesjonell arbeidserfaring, og mottak av to avlagte doktor søkerens Referanse former. Offisielle kopier av alle relevante høgskolenivå studiepoeng mottatt direkte fra institusjonen opprinnelses vil være nødvendig innen 60 dager etter påmelding.

Mens profesjonell arbeidserfaring er ikke en betingelse for opptak til programmet, søkere må dokumentere tidligere profesjonell arbeidserfaring før formell adgang.

De aller fleste av institusjonens søkere er modne voksne som arbeider i en rekke profesjonelle innstillinger. Mange har ikke deltatt på college i flere år. Følgelig før klasse rang og karakter punkt gjennomsnitt ikke er vesentlige faktorer i opptaksprosessen.

Skulle ytterligere informasjon kreves at søkeren vil bli kontaktet.

Alle betalinger må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard, Visa ®, American Express eller personlig / business sjekk.

Utenlandske søkere og søkere med International Credentials

Det kan være nødvendig for søkere som har deltatt på høgskoler eller universiteter utenfor USA for å få en vurdering av sin utdanning fra en credential evaluering tjeneste godkjent av universitetet. På forespørsel, vil inntakskontoret gi en liste over godkjente evaluatorer. I tillegg søkere som ikke har en grad fra en postsecondary institusjon hvor engelsk er hovedspråket må få et minimum score på 550 på den papirbaserte Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL PBT) eller 80 på Internett basert Test (iBT) eller 6,5 på International English Language Test (IELTS).

Overfør Credit

Aksepten av overføre studiepoeng mellom akademiske institusjoner ligger innenfor skjønn av mottaker høyskole eller universitet. Opptjent på William Howard Taft Universitetet kan eller ikke kan bli akseptert av en annen institusjon avhengig av sine egne programmer, retningslinjer og regelverk.

Overfør kreditt mot Program kan gis til postsecondary kurs gjennomført av studenten ved andre institusjoner om slike kurs ble gjennomført i løpet av de siste syv årene, og er funnet å møte de standarder og læringsmål den spesifikke kurs som kreditt er søkt. Kursene vurderes for overføring må være tilsvarende i både innhold og grad. Transfer kreditt må være fra en godkjent institusjon, og er begrenset til 15% av den totale doktorgrads studiepoeng som kreves for å fullføre graden (9 enheter).

Ingen kreditt kan gis for erfaringslæring (Portfolio kredit) i dette programmet.

Finansiell informasjon Undervisningen er fakturert til en kurs på $ 420,00 per måned i løpet av perioden innmelding. Plikten av studenter til å betale skolepenger skal fortsette inntil det tidligste av følgende hendelser: a. tilfredsstillelse av alle grad krav;
b. 48 fakturering måneder (fire år);
c. tilbaketrekking fra Program;
d. akademisk oppsigelse fra programmet.

Kostnaden for bøker og materiell, andre enn hvert pensum, er ikke inkludert i skolepengene. Universitetet selger ikke bøker eller materialer. De fleste bøker og materiell kan kjøpes på lokale høyskoler, detaljhandel bokhandlere, direkte fra forlagene eller over Internett. Kostnaden er anslått til gjennomsnittlig ca $ 150,00 per kurs. Studentene er utstyrt med en post eller Internett-kilde for å skaffe alle nødvendige materialer.

Hvordan Meld

Dersom søkeren er akseptert for opptak til programmet, vil en formell innmelding avtale bli utarbeidet og sendt til søkeren for gjennomgang og underskrift. Studentene kan velge å starte programmet på første dag i en måned. Alle betalinger som sendes inn for undervisning og avgifter må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard / Visa ® / American Express eller personlig / business sjekk.

Søkere oppfordres til å ringe inntakskontoret om det er noen spørsmål angående påmelding prosedyrer.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by William Howard Taft University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
27 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
420 USD
per måned
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato