Doktor i bedriftsøkonomi (dba)

Apollos University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Doktor i bedriftsøkonomi (dba)

Apollos University

Apollos University, Department of Business tilbyr Doctor of Business Administration (DBA) faglig program 100% online. Programmet er beregnet for studenter med en mastergrad i business eller relaterte felt. The Doctor of Business Administration (DBA) studium som tilbys av Apollos University ble utformet for å gi profesjonell virksomhet med en avansert kunnskap og mestring av yrket. DBA studentene få et innblikk i profesjonell forskning og hvordan du best kan utnytte og kapitalisere på det store utvalget av virksomheten litteratur tilgjengelig i dag. Programmet lar elevene til å bygge på sine etablerte faglig bakgrunn og demonstrere sin kunnskap om de intellektuelle og teoretiske grunnlaget for ledelse.

DBA er en doktorgrads profesjonell studium der studentene mestre og demonstrere sin virksomhet lederskap kompetanse. Læreplanen er utformet på en måte der elevene er i stand til å utvikle en avansert takknemlighet og kunnskap om verktøy og prosesser for å lykkes som bedriftens leder innen den globale virksomheten arena. DBA fremskritt karrierer ved å utvikle sterke bedriftsledere med en bevist bakgrunn som utnytter individuelle talent og erfaring. Tilbys på nettet, gjør programmet utstrakt bruk av virksomheten forskning, case-studier, og den virkelige verden business situasjoner. Hjørnestein segment av programmet er doktorgrads Business Project (avhandling). Dette prosjektet gir studenten mulighet til å utvide og demonstrere sin kunnskap innenfor sitt faglige område av ekspertise.

AU DBA er utformet som en 61 kreditt profesjonelt nivå doktorgradsprogram. Den nødvendige doktorgradsprosjekt (avhandling) er en del av de sentrale doktorgrads nivå kurs.

Programmet mål for DBA er å gi studentene kunnskap og evne til å:

 • Integrere og anvende akademisk teori, business forskning, og personlig profesjonell virksomhet kunnskap til å forbedre ledelse og faglig vekst.
 • Syntetisere og anvende prinsippene for virksomheten forskning ved hjelp av kvalitative og kvantitative metoder for å støtte velinformerte beslutninger.
 • Forklare og demonstrere kritisk tenkning og etisk beslutningstaking som en organisatorisk leder.
 • Syntetisere og anvende vitenskapelige teorier til problemer og muligheter til å fremme effektivitet og bærekraftig utvikling.
 • Demonstrere utøveren kompetanse som ledende innenfor dagens tverrkulturelle og / eller globale næringslivsorganisasjoner.
 • Analysere og evaluere både interne og eksterne påvirkninger som har en innvirkning på organisasjonens effektivitet og demonstrere lederegenskaper fremme og påvirke positive politiske vedtak for å dra nytte av disse påvirkningene.
 • Demonstrere ledelse og lederskap evner som trengs for å lede organisasjonen gjennom planlegging, strategiske beslutninger, og implementeringsprosesser.
 • Demonstrere kompetanse i å skape og implementere nye forretningsmodeller for å forklare, forutsi, og forbedre ytelsen av organisasjoner.
 • Utvikle en forståelse av verdien av videreutdanning i faglig og praktisk setting.
 • Formulere karriere fremme kunnskap og ferdigheter som ledere og utøvere.

Nivå og type forskning påkrevd: doktorgradsnivå

Mestring og anvendelse av kvantitative og kvalitative virksomheten forskningsmetoder som involverer reelle case-studier og akademiske forskningsoppdrag i hele gjennomføringen av læreplanen. I tillegg må Doktorgradsstudenter fullføre en avhandling prosjekt hvor de må utføre en betydelig gjennomgang av akademisk litteratur i et bestemt felt, generere opprinnelige data ved hjelp av en akademisk eller bransje godkjent datainnsamling instrument, og analysere de opprinnelige data ved hjelp av statistiske analyseteknikker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Great Falls, South Carolina
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Great Falls, South Carolina
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen