Les den offisielle beskrivelsen

3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISK DOKTORAT

Alle studentene skal i tillegg til ABMS Sveits Doktorgrad ha en felles doktorgrad med Universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS er sertifisert av EFMD EOCCS, Sveitsisk Nasjonal Kvalitet for Utdanning (EduQua) og ASIC UK. WSB er et europeisk stats anerkjent universitet og KNU er et europeisk offentlig universitet grunnlagt for 200 år siden og rangert blant de 500 beste universitetene i verden.

3 topp europeiske universiteter = beste virtuelle / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SVEITS + EU + TOP RANKED 500

Advance din kompetanse på ABMS

Koble med elever og ledere akkurat som deg i våre online doktorgradsprogrammer. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som doktorgradsstudent ved ABMS.

For akademiske forskere og lærere

Dette er det høyeste utdanningsnivå du kan studere ved ABMS Open University. Feltene bedriftsøkonomi vokser i høyt tempo over hele verden. Det er en god del av mangfoldet knyttet til dette feltet og i dagens kompliserte økonomiske situasjoner organisasjoner krever sterke ferdigheter og lederegenskaper fra sine ansatte. For å møte slike krav flere og flere personer som er knyttet til fagområdet bedriftsøkonomi viser interesser i å oppnå doktorgrad i Business Administration kvalifisering. Egentlig er det viktigste at i moderne tøffe økonomiske forhold alle bransjer trenger dyktige administratorer. I dette scenariet hvis du vil foretrekke å studere en doktorgrad i Business Administration, og sikkert vil du gi en sterk støtte til sysselsetting relaterte muligheter.

Doctor of Business Administration som også er kjent som DBA er en svært mangfoldig kvalifisering som har stor betydning. Det anses som tilsvarer doktorgrad, men i virkeligheten DBA streker mer på praktiske tilnærminger snarere enn teoretiske aspekter. Normalt DBA er forfulgt av de fagfolk som er direkte involvert i bedriftens verden. Hvis du er interessert i å forfølge denne kvalifiseringen, så er det bedre å få maksimal informasjon om opptakskriterier som er tilknyttet. For å bli registrert i en doktorgrad i Business Administration program må du ha de nedenfor nevnte kvalifikasjoner.

En Master i samme felt eller en ledererfaring på syv år, pluss eventuelle bachelorgrad eller tilsvarende er nødvendig for å få registrert i ABMS Open University of Switzerland. Varigheten av kurset er ett år pluss avhandling. Egentlig DBA er en faglig kvalifisering som er designet for personer som er hovedfagsutdanning holdere som MBA og ønsker å grad sine kunnskaper og ferdigheter til å utforske maksimale muligheter knyttet til sitt felt. DBA er faktisk en praktisk studium som er alle relatert til forskning i et bestemt område av virksomheten, og er stort sett tatt av praktiserende ledere så veldig ofte det tilbys som et deltidsstudium program.

Mange av dere må være interessert i å vite forskjellen mellom PhD og Doctor of Business Administration. Egentlig DBA er en kvalifikasjon som er utviklet for profesjonelle som har grei opplevelse knyttet til dem og er mer beslektet med forskning som viser relevans med rettslige problemstillinger mens, PhD fokuserer mer på teoretiske aspekter og få ny kunnskap. Såvidt DBA er opptatt av et viktig poeng å nevne er at DBA er en kvalifikasjon som holder tilsvarende status som av en PhD.

Faktisk kan det fastslås med sikkerhet at DBA er perfekt kvalifisering som kan vise kompatibilitet med kravene i moderne næringslivet. Mange arbeidsgivere gir et bedre mottak til det enda bedre enn PhD og den viktigste grunnen til stede bak er at det dekker et bredere perspektiv på praktisk kunnskap. DBA kvalifisering blir tilbudt av mange bemerket universiteter i denne verden, men din preferanse bør alltid være å få registrert i akkrediterte universiteter. Til slutt kan det opplyses at DBA er den rette kvalifikasjoner som er til stede for å underholde kravene til fagfolk som holder en Master så du bør forfølge den.

På dette nivået studenter får full kunnskap ikke bare kunnskap, skal våre studenter kunne komme med ny teori seg selv og bør være i stand til å håndtere store team og lære unge fagfolk hvordan å gjøre ting bedre, introduserte de til ledelsen som en akademisk disiplin. De er lært opp virksomheten mot en bakgrunn av kulturell forskjell som det er manifestert i den verdensomspennende virksomheten.

Våre Business Study programmer vil forberede deg for dagens utfordringer å bli en bedre leder, og å være i stand til å løse problemer du vil møte i enhver bedrift felt, vil våre kandidater forbedre sin kapasitet forstå og kommunisere effektivt med sine ansatte og arbeidskollega, tenke selvstendig og jobbe i et team for å trives i arbeidssituasjoner. Business Administration har blitt rangert som den mest etterspurte studien i verden, en undersøkelse gjort av andre universiteter, viste at en kandidat fra en handelshøyskole tjener i gjennomsnitt $ 45,200 (NACE Lønn Survey). Visste du at Sveits Management Education har blitt rangert 1 på verdensbasis av World Economic Forum ?, Hvis du er interessert i Business Administration og ønsker å være en fremtidig leder eller få en bedre posisjon, så du bør bruke i dag å studere hos oss. Alle våre studieprogrammer er laget for deg å være i stand til å fullføre i løpet av ett studieår.

I våre doktorgradsprogrammer, vil du:

 • Utvikle og øve innovative forskningsmetoder.
 • Tjen den høyeste kvaliteten på utdanningen.
 • Oppnå kompetanse til å publisere i fagfellevurderte tidsskrifter.
 • Bli en vellykket doktorstipendiat og pedagog.

Studie Språk: dette studiet undervises på engelsk. Vi har 4 inntak per år: januar, april, juli og oktober

Den Doktorgrad vil ta lederskap til neste nivå. I våre doktorgradsprogrammer, vil du:

 • Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
 • Kombiner anvendt forskning og yrkesutøvelse.
 • Forbered deg på å gjøre et inntrykk i politikk og praksis.
 • Lære strategier for å legge til rette for mer effektive, tilpasningsdyktige organisasjoner og skape positiv endring.
 • Bli en mer innovativ leder i feltet.

Moduler:

 • Global Management
 • Strategisk ledelse og ledelse
 • Prosjektledelse
 • Strategiske Information System Analyser
 • Regnskap og Finans
 • Forskningsmetode
 • Elektroniske forskningsmetode
 • Dynamiske websider

Opptakskrav:

Varighet: ettårig Studieprogram + Thesis (avhandling tar fra 1 - 4 år)

Diplom: doktor i bedriftsøkonomi (dba)

Alder: Minimum alder 25 år

Tidligere studie: Master eller tilsvarende eller 7 års ledererfaring + en bachelorgrad eller tilsvarende

Engelsk nivå: IELTS eller tilsvarende (kun for studenter fra ikke-engelsktalende land eller studenter som ikke studerer ved engelsktalende skole)

Studie Metode: Online

Fee: 19900 Euro

European Qualifications Framework: dette programmet tilsvarer EQF nivå 8

Merk: Studieavgiften inkluderer ikke søknad og reservasjonsgebyr (for å garantere deg en studieplass) på 240 Euro (engangs betaling og ikke-refunderbart).

Program undervist i:
Engelsk

Se 96 flere kurs fra OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
2 - 6 år
Deltid
Pris
3,050 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato