$close

Filtre

Se resultater

På nett Diplomkandidat programmer i Personlig utvikling 2022

Det er mange måter å få en utdannelse som voksen, og et diplom er et utmerket valg for de som allerede vet hvilket felt de vil jobbe i eller som ønsker å øke sin kunnskap i et bestemt emne. Disse kursene vil gi klasser og erfaringer i det spesifikke feltet der studentene bestemmer seg for å studere. Nøyaktig hva er et diplom i personlig utvikling? Enkelt sagt kan elevene lære å nå sit… Les mer

Det er mange måter å få en utdannelse som voksen, og et diplom er et utmerket valg for de som allerede vet hvilket felt de vil jobbe i eller som ønsker å øke sin kunnskap i et bestemt emne. Disse kursene vil gi klasser og erfaringer i det spesifikke feltet der studentene bestemmer seg for å studere.

Nøyaktig hva er et diplom i personlig utvikling? Enkelt sagt kan elevene lære å nå sitt fulle potensiale ved å utvikle selvtillit og menneskelige ferdigheter. Grunnklasser diskuterer selvbevissthet og forklarer hvordan man kan slå personlige svakheter inn i styrker. Kursene hjelper elevene til å lære effektive målrettingsevner og praktisere personlige vekstøvelser. Det finnes kroppsspråkskurs for å lære elevene å lese kroppslige tegn og bidra til bedre navigering av sosiale situasjoner. Avanserte klasser lærer elevene å etablere tillit og selvsikkerhet og forklare hvorfor det er så viktig å unngå aggressiv, passiv eller passiv aggressiv atferd.

Ferdighetene som er oppnådd i et personlig utviklingsdiplomprogram, kan omfatte selvtillit, menneskelige ferdigheter og selvforvaltning. Hver av disse kan hjelpe nyutdannede til å føle seg mer komfortabel i sosiale situasjoner og forbedre personlig vekst, enten i karriere eller i hverdagen.

Kostnaden for disse programmene kan variere fra skole til skole. Den beste måten å få et spesifikt kostnadsoverslag på, er at elevene skal nå ut til en institusjon som er tilgjengelig i deres område.

Nesten hver person kan ha nytte av å studere personlig utvikling, uansett hvilken karriere han eller hun har til hensikt å forfølge. Fra byggearbeidere til sminkeartister til småbedriftseiere, gir personlig utvikling viktige ferdigheter som kan hjelpe enkeltpersoner til å utmerke seg i sine karrierer og personlige liv. Studentene blir ofte overrasket over hvor komfortable og selvsikker de føler seg i vanskelige sosiale eller forretningssituasjoner etter å ha tatt disse kursene.

Det er mange fulle eller deltidsalternativer for å få et diplom i personlig utvikling. Mange studenter foretrekker nettbaserte alternativer, som kan være mer selvfylte og fleksible. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Online Business School
Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Ansettelsesferdigheter er de viktigste ferdighetene, personlige egenskapene og verdiene som gjør at du kan trives på enhver arbeidsplass. Vår Level 3 Foundation Diploma in Emp ... +

Ansettelsesferdigheter er de viktigste ferdighetene, personlige egenskapene og verdiene som gjør at du kan trives på enhver arbeidsplass. Vår Level 3 Foundation Diploma in Employability and Workplace Skills er utviklet for å gi elevene en rekke kunnskaper, forståelse, personlige ferdigheter og egenskaper som er avgjørende for vellykket ytelse i arbeidslivet. Dette kurset er designet for å hjelpe deg med å få en jobb, komme videre i et valgt felt eller forberede deg på videre studier. -
Diplom
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier