$close

Filtre

Se resultater

På nett Diplomkandidat programmer i Motemarkedsføring 2022/2023 Europa

Et diplom kan være første skritt på veien mot en ny karriere eller tilby troverdighet når du søker på ulike posisjoner. Noen programmer krever akademiske bevis for innreise, men mange andre er tilgjengelig for studenter som har fullført en grunnskoleutdanning. Arealet av mote markedsføring fokuserer på en rekke forretninger og couture-relaterte emner. Avhengig av programmet, kan studente… Les mer

Et diplom kan være første skritt på veien mot en ny karriere eller tilby troverdighet når du søker på ulike posisjoner. Noen programmer krever akademiske bevis for innreise, men mange andre er tilgjengelig for studenter som har fullført en grunnskoleutdanning.

Arealet av mote markedsføring fokuserer på en rekke forretninger og couture-relaterte emner. Avhengig av programmet, kan studentene studere klær analyse, sosiale aspekter av mote, e-handel strategier, økonomi og klær markeder, statistisk analyse og forskningsmetoder.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Mindway
Madrid, Spania

Diplomkurset for markedsføring og kommunikasjon for mote og luksusmerker vil lære deg rammene for å identifisere sektorens behov og hvordan du raskt kan tilpasse deg dem.

Diplomkurset for markedsføring og kommunikasjon for mote og luksusmerker vil lære deg rammene for å identifisere sektorens behov og hvordan du raskt kan tilpasse deg dem. -
Diplom
Engelsk, Spansk
 
Mindway
Madrid, Spania

Diplomkurset for Visual Merchandising and Fashion Stylist vil lære deg rammene for å identifisere sektorens behov og hvordan du raskt kan tilpasse deg dem.

Diplomkurset for Visual Merchandising and Fashion Stylist vil lære deg rammene for å identifisere sektorens behov og hvordan du raskt kan tilpasse deg dem. -
Diplom
Engelsk, Spansk