$close

Filtre

Se resultater

På nett Diplomkandidat programmer i Mentoring 2022

Fagfolk eller studenter med erfaring i en bransje kan finne det gunstig å jobbe med et diplom. Denne sertifiseringen kan styrke studentenes talenter i ett fag eller handel. Å tjene et diplom tar vanligvis mellom ett og to år. Så, hva er et diplom i veiledning? Det er en formell mulighet til å trene i kunsten å hjelpe andre til å nå sine mål og deres sanne potensial. Selv om hvert progra… Les mer

Fagfolk eller studenter med erfaring i en bransje kan finne det gunstig å jobbe med et diplom. Denne sertifiseringen kan styrke studentenes talenter i ett fag eller handel. Å tjene et diplom tar vanligvis mellom ett og to år.
Så, hva er et diplom i veiledning? Det er en formell mulighet til å trene i kunsten å hjelpe andre til å nå sine mål og deres sanne potensial. Selv om hvert program kan ha forskjellige veiledningskurs, vil programmene vanligvis omfatte coaching og coaching teorier. Gjennom disse kursene kan studentene få informasjon om livsoppringteori, coachingleveringssystemer og coaching-dokumentasjon. Studentene kan også lære om målinnstilling, tidsstyring og mentor-protégée-forholdet. Andre kurs kan dekke ledelsesteori og gi en generell oversikt over veiledningsprosessen.
Det er ulike ferdigheter som skal oppnås under en elevs akademiske karriere i veiledning. Studentene kan hevde kommunikasjonsferdigheter, økte talesamfunn og lederegenskaper. Alle disse kan til og med brukes i felt og personlige forpliktelser utover det som er av coaching og veiledning.
Når en potensiell student ser på veiledningsprogrammer, er en av de mange faktorene i hans eller hennes sinn kostnaden. Hver gruppe programkoordinatorer kan be om ulike gebyrer, avhengig av programmets strenge eller lengden på tiden som er nødvendig for å fullføre den.
Med forståelse og ferdigheter oppnådd i dette programmet, kan studentene være kvalifisert for en rekke karrierer. Et eksamensbevis på dette feltet kan åpne sjansen til å bli livskonsulent eller livskonsulent for folk med mange bakgrunner. Et annet karrieremuligheter er at en utviklingsinstruktør eller talenttrener. Denne utdanningsbakgrunnen kan også gi studentene mulighet til å jobbe som utviklingsinstruktører. Nyutdannede kan bruke sin kunnskap som ledere eller veiledere i en rekke bransjer.
Mentorprogrammer er tilgjengelige via flere online og tradisjonelle skoler. Din neste profesjonelle sti kan være bare noen få museklikk unna. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Brighton School Of Business And Management
Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

CMI nivå 5-kvalifikasjonene i coaching og mentoring er designet for arbeidsledere på mellomledernivå og de som tar sikte på ledende stillinger, som ønsker å utvikle sine coach ... +

CMI nivå 5-kvalifikasjonene i coaching og mentoring er designet for arbeidsledere på mellomledernivå og de som tar sikte på ledende stillinger, som ønsker å utvikle sine coaching- og mentorferdigheter knyttet til deres ledelses- og forretningsmål. Disse kursene fokuserer på ledertrening, veiledning og ledelse av handlingslæring. -
Diplom
Engelsk