$close

Filtre

Se resultater

På nett Diplomkandidat programmer i Livscoaching 2022

Et diplom er mer enn bare et stykke papir. Det er et studium som forbereder studentene for en rekke karrierer enten gjennom yrkesopplæring eller ved å fokusere på et bestemt sett av ferdigheter. Diplomer kan være det riktige valget for alle som ønsker å raskt bytte karriere eller gå inn i et teknisk yrke. Hva er et diplom i livet coaching? De fleste programmene kombinerer kursarbeid med p… Les mer

Et diplom er mer enn bare et stykke papir. Det er et studium som forbereder studentene for en rekke karrierer enten gjennom yrkesopplæring eller ved å fokusere på et bestemt sett av ferdigheter. Diplomer kan være det riktige valget for alle som ønsker å raskt bytte karriere eller gå inn i et teknisk yrke.

Hva er et diplom i livet coaching? De fleste programmene kombinerer kursarbeid med praktisk erfaring for å få best mulig forstå prinsippene for livscoaching, som er definert som samarbeid med klienter i en kreativ prosess som oppfordrer dem til å nå sitt maksimale potensiale både i sitt personlige og profesjonelle liv. Diplom programmer vil lære elevene hvordan å utfordre og motivere sine fremtidige kunder for å hjelpe dem med å nå sine personlige mål eller oppnå bestemte mål.

Studenter av livsforlæringsprogrammer vil lære ferdigheter som skal hjelpe deres fremtidige kunder med å oppnå suksess, men disse ferdighetene kan også være enormt hjelpsomme til å hjelpe elevene til å oppnå sine egne mål. Disse inkluderer teknikker for å administrere tid, sette mål og redusere stress.

Noen livsforlæringskurs kan fullføres på så lite som noen få dager, mens andre akkrediteringsprogrammer tar mellom seks måneder og to år. Kostnaden for å oppnå eksamensbeviset varierer ut fra institusjonen og mengden tid brukt på programmet.

Livscoaching er et raskt voksende og personlig givende yrke. De fleste livstrener er selvstendig næringsdrivende og arbeider med kunder i eget tempo og innenfor egen spesialitet. Det er mange forskjellige coaching spesialiteter anerkjent av The International Coach Federation, inkludert helse og fitness, relasjoner og forretninger. Dette gir mulighet for et bredt spekter av mulige coachingsbaner.

Et diplom i livet coaching kan fås på mange institusjoner og skoler internasjonalt. Online og selvstudier er tilgjengelige for mange av disse programmene. For å finne læreplanen som best passer dine behov, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Harley Oxford
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette fullsertifiserte Life Coaching Diploma er en inngangsport til livets coaching.

Dette fullsertifiserte Life Coaching Diploma er en inngangsport til livets coaching. -
Diplom
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier