Filter
Diplom
Pacing: Alle

Beste skoler På nett Diplomkandidat programmer i Komposisjonsstudier 2019

Diplom programmer gir karriere eller personlig utvikling instruksjon for videregående kandidater. Disse programmene fokuserer på teori og ferdighetsopplæring på et bredt spekter av fag og blir ofte gjennomført på så lite som ett år eller mindre.

Hva er et diplom i sammensetningsstudier? For de lidenskapelige om å skrive og se etter litt ekstra trening, kan et diplom i kompositionsstudier være bare tingen. Å finne skriftlig språk og dets funksjoner innenfor ulike miljøer er fokuset på dette programmet, og det er muligheter for et mer begrenset fokus på bestemte innholdsområder, for eksempel blogging, innholdsskriving, sosiale medier eller virksomhetsskriving. Hvert program kan dekke grunnleggende grammatikk, sammensetningsprosessen med utarbeidelse og revisjon, og brainstorming ferdigheter, en slik storyboarding, aktuell skisser eller kontekst kartlegging.

Komposisjonskompetanse er tydelig i ansatte som demonstrerer sterk rapportutforming eller presentasjonsevner. De er rettidige med sine prosjekter og utvikler en evne til å kommunisere tydelig og konsistent. De demonstrerer effektivitet med evnen til å tenke kritisk og løse problemer med andre lagmedlemmer. Mange arbeidsgivere verdsetter disse ferdighetssettene og belønner dem gjennom kampanjer eller lønnsøkninger.

Et eksamensbevis i sammensetningsstudier kan fullføres enten på deltidsplan eller på deltidsplan. Programmer over hele verden tilbyr fjernundervisningsmuligheter, med elektroniske programmer som gir den mest praktiske metoden for potensielle elever. Kostnaden for å delta vil variere etter institusjon, men mange anser online levering for å være den rimeligste.

Komposisjonskompetanse kan hjelpe arbeidssøkere ved å gi dem kvalifikasjoner for inngang til felt, inkludert kreativ forfatter, innholdsforfatter eller medieassistent. Diplomprogrammer tilbyr grunnleggende ferdigheter, men de forbereder også studenten til videre akademiske prestasjoner. Studentene kan få tilgang til bloggen, jobbe som proffs eller redaktør, eller som bidragsyter. Med nok erfaring og tilleggsopplæring kan studentene nyte å utforske journalistikkverdenen, kunne fungere som produsent, eller prøve sine evner som markedsførings- og reklameansvarlig.

Det er mye potensial for de med bakgrunn i komposisjonskompetanse, og det er mange institusjoner tilgjengelig for å gi opplæringen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Komposisjonsstudier

ALISON

Engelsk er nummer én muntlig språk i verden, og er det internasjonale språket av virksomheten. Å ha en god forståelse av dette språket vil være svært gunstig fra en karr ... [+]

Om kurset

Engelsk er nummer én muntlig språk i verden, og er det internasjonale språket av virksomheten. Å ha en god forståelse av dette språket vil være svært gunstig fra en karriereutvikling perspektiv. Diploma in Basic English Grammar introduserer deg til de grunnleggende aspekter av engelsk grammatikk og forklarer hvordan de skal brukes i skriftlig og muntlig engelsk. Kurset tar for seg rollen grammatikk på engelsk inkludert betydningen av tegnsetting. Kurset forklarer også de ulike delene av talen og den rollen de spiller i engelsk setningsoppbygging. Du vil også oppdage alle de tenses som brukes i det engelske språket gjennom godt produserte videoer.

Læringsutbytte ... [-]
Irland Galway
Engelsk
Deltid
10 - 12 timer
Nettstudier
Les mer på norsk