Vårt Diplom i Grafisk Design introduserer studentene til de grunnleggende konseptene for grafisk design og til verden av visuell kommunikasjon. Studentene vil utforske begrepet Visual Thinking, Elements/>

kursdetaljer

Uke 1 - Introduksjon til grafisk design

Vi begynner med "Hva er" med grafisk design og hvordan grafisk design handler om visuelt å kommunisere en ide, skjønt, melding eller mening ved å kombinere symboler, bilder og / eller ord. Vi gir også en oversikt over "Hellig Treenighet" av Grafisk Design applikasjoner - Adobe Photoshop, Illustrator

Uke 2 - Elementer

I denne leksjonen lærer du å utvikle et "Designerens øye" ved å forstå byggeklossene i grafisk design. Du vil forstå hvordan du bruker Line, Shape, Color, Texture, Mass og Space for å kommunisere meldingen din og bruke prinsipper for å få orden og struktur til designene dine.

Uke 3 - Farge teori

En av de viktigste faktorene i ethvert design er farge. Fargeteori skaper en logisk struktur og er viktig for å forstå som en del av designutdanningen. Farge kan sette humør, tiltrekke seg oppmerksomhet, eller lage en uttalelse. Det kan være ditt mest kraftfulle designelement, og her lærer du hvordan du forstår og bruker det effektivt.

Uke 4 - Photoshop For Designere

Adobe Photoshop er bransjestandardprogrammet for digital bildebehandling. I denne leksjonen lærer du hvordan du bruker noen av Photoshops mest avanserte verktøy for å bringe dine kreative ideer til livs og øke produktiviteten samtidig, ved å lære enkle tips og triks.

Uke 5 - Introduksjon til typografi

Typografi spiller en viktig rolle i å styrke merkevaren din, skape interesse for produktet ditt og markere din sentrale melding. Her får du en solid forståelse av det grunnleggende og lærer hvordan det er et viktig kompetanseområde for alle grafiske designere.

Uke 6 - Logooppretting med Adobe Illustrator

Logo design er rundt oss. De tjener som umiddelbare påminnelser og anerkjennelsespunkter for produkter eller merker. Her undersøker vi beste praksis i forbindelse med å skape logoer og utfordringen med å inkorporere en klient ideologies i en enkelt grafikk, samtidig som du bruker kraften til Adobe Illustrator for logo-opprettelse.

Uke 7 - Designing For The Web

Å forstå hvordan brukerne samhandler med nettsteder og grunnleggende mønstre for brukeradferd er en viktig ferdighet når man implementerer webdesign. I denne leksjonen får du den forståelsen og hvordan du bruker riktige prinsipper til design, og produserer effektive, profesjonelle layouter.

Uke 8 - Skriv ut

Et av de mest grunnleggende designområdene er utskriftsarbeid, og en solid forståelse av hvordan du korrekt stiller filene dine opp for utskrift er viktig. Her lærer du riktig terminologi, hvordan du bruker det, og lager og setter opp et dokument for utskrift i Adobe InDesign.

Begynn å lære nå

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Shaw Academy »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 uker
Deltid
Pris
Free
per måned
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato