Diplom i digital strategi

Generelt

Programbeskrivelse

Spesialisering er for når du ikke bare vil spille det digitale markedsføringsspillet lenger, du vil drive det. For å endre det. Dette dynamiske online markedsføringskurs gir deg ferdigheter, kunnskap, strategi og teknikker som kan endres. Bli medlem og koble til bransjen og hvite hot muligheter. Her er kraften i det store bildet. Kraften til å tenke, å lede, å skape.

Under Guidance of Global Industry Advisory Champions, inkludert: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Du gjør ikke bare et kurs. Du blir med i en samtale.

Vi får deg med i spillet og holder deg der

Våre kurs bringer ledende tanke og praksis - og helt fra det øyeblikket du registrerer deg for et kurs, blir du også medlem av DMI, noe som betyr at du får tilgang til en enestående verktøysett med ressurser for karrieren din.

1. år GRATIS med alle kurs € 150 Fornyelse hvert år.

Hvit-varmt kursinnhold

Få det siste oppdaterte kursprogrammet via vår læringsopplevelsesplattform.

Globalt anerkjent sertifisering

En globalt anerkjent sertifisering for å bevege deg

Oppretthold status og ferdigheter år til år

Kontinuerlig profesjonell utvikling garantert, holder deg alltid i spillet.

verktøysett

Det siste innholdet og verktøysettene som alltid holder deg i spillet.

Levende tilkoblet samfunn

Koble til og bli med over 47 000 medlemmer globalt i DMI-nettverket.

Test diagnostiske ferdigheter

Benytt dine ferdigheter mot din profesjonelle konkurranse, og hold deg oppdatert på spillet ditt.

Hva vil jeg lære

Vi gir deg tankene og verktøyene for å bli en ledende aktør på den digitale scenen. Lag en kraftig og dynamisk digital strategi. Se det manifestere i virkelige, forretningsendrende handlinger. Modulene er byggesteiner - kunnskap, visjon og ledende sertifisert digital markedsføringsspesialist - digital strategi

moduler
 • Tradisjonell kommunikasjon
 • Digital kommunikasjon
 • Digitale kanaler
 • Automasjon
 • Budsjett
 • Stor Data
 • Digital ledelse
 • Strategiformulering
Introduksjon

Modulinfo

Vi bringer vitenskap til tanker. Vi har laget 3i Framework som er utviklet for å hjelpe deg med å velge den beste digitale strategien for organisasjonen din og få det til å skje. 3i er smart og streng. Det er transformerende. Og du skal bli imponert. Denne modulen introduserer dette deilige hjernearbeidet. Senere moduler utvider det.

 • De grunnleggende konseptene som ligger til grunn for DMI 3i-metodikken
 • Sentrale komponenter i en effektiv digital strategi
 • Veiledninger for utvikling av forretningsstrategi
 • Strategisk ledelse, et langsiktig blikk på varig, økende suksess
Tradisjonell kommunikasjon

Modulinfo

La oss ta et øyeblikk pause for å sette pris på den store, verdensforandrende tradisjonen i vår disiplin. Klassikere går aldri ut av stilen. Verdiproposisjonen har holdt sin verdi gjennom flere tiår. Vet at publikum (forskning) er fremdeles utfordringen for en markedsførers levetid. Den klassiske markedsføringsmixen, kundereisen, kommunikasjonen og kreativ planlegging, mediestrategi og forsterke merkeytelsen er her for å bli. Imidlertid kom digitale. Og det forandret alt. Hvordan vi leser, handler, ser på film, date, lager mat. Oppførselen og livsstilen vår er blitt forvrengt rundt de fantastiske mulighetene som teknologien gir oss. Beslutningsprosesser er ikke det samme. Dette er hva vi snakker om når vi snakker om forstyrrelser. Og det er spennende. I denne modellen utforsker vi hvordan markedsklassikerne fremdeles forankrer enhver kampanje - men den moderne digitale kampanjen er likevel et langt mer fantastisk fartøy. Vi ser dypt på hvordan teknologien vår endrer forbrukeropplevelsen, og hvordan vi må svare.

Digital kommunikasjon

Modulinfo

Vi lever gjennom ekstraordinære tider. Mulighetene er like store, spredte og mangfoldige som World Wide Web. Utfordringen er også større. Markedene er sofistikerte og fragmenterte. Nå, mer enn noen gang, din mest kjenner din forbruker (og dine digitale kanaler). Her ser vi på: det grunnleggende ved planlegging av digital kommunikasjon, som forbedrer avkastningen på å forstå publikum. Hvor kan de bli funnet? Hvordan engasjere dem? budsjettere for din digitale strategi og effektive ressurser gjennomgå, måle og analysere den digitale strategien.

Digitale kanaler

Modulinfo

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat og så videre. De formerer seg og de spredes. Likevel i denne store distraksjonen og fragmenteringen er det også en stor mulighet. Denne modulen dekker inngående og utgående strategier, planlegging på tvers av medier, den digitale kanalmiksen og mobil markedsføring av sosiale medier. Innholdsmarkedsføring som er relevant, betimelig og medrivende hva, hvordan og hvorfor for søkemotormarkedsføring via e-postmarkedsføring, tilknyttet markedsføring og markedsføringsautomatisering av beste praksis for visning og videoannonsering. Fordi vi har øyne å se.

Automasjon

Modulinfo

Automasjon slår ikke inspirasjon, men det gjør at en markedsførers liv enklere og mer spennende. Her er en supermakt, som jobber stille og perfekt under dine bestillinger, natt og dag. Se hvordan smarte bedrifter skjerper kanten med CRM-programvare for bedre salgsinnsats, blyopplæring og mye mer. Sentrale konsepter i markedsføringsautomatisering Automasjon for generering, styring og pleie av kommunikasjoner - automatiserte, men likevel sanne og relevante automatiseringsdata for å analysere og rapportere om potensielle kunder.

Budsjett

Modulinfo

Penger får markedsføring til å gå rundt. Men verdien er der den er. Denne modellen går inn på hvordan du treffer maksimalt avkastning på et gitt budsjett. Så noe hensyn til den andre dyrebare ressursen, menneskelig talent. Utforsk: Viktige faktorer du må vurdere når du planlegger et markedsføringsbudsjett Angi markedsføringsbudsjettet Hvordan overvåke og optimalisere et budsjett under kampanjeutførelse Det menneskelige elementet. Rekrutter, tren og hold toppfolk.

Stor Data

Modulinfo

Noe med 'stort' i tittelen har vært fascinerende, ikke sant? Hvis en skygge ond? Ikke så. La oss endre ondskap til effektiv fordi det vi har her er et hvelv med overbevisende menneskelig oppførsel. Hele menneskeheten ligger i dataene. Det som er dypt og mørkt, useriøst, lett, banalt og ekstraordinært. Hemmelighetene til menneskets hjerte og eksistens. Og dette er flott. Men utfordringen er å gjøre dette menneskehvelvet til mening - kommersiell betydning. Men frykt ikke, vi har noen ideer og praksis rundt det, og de skal være effektive. The Big Data

Digital ledelse

Modulinfo

Som nevnt ovenfor, lever vi i ekstraordinære tider, som krever ekstraordinære ledere. Det betyr deg. Du skal lede overgangen fra restene av tradisjonell markedsføring og inn i den modige, nye digitale markedsføringsverdenen som du er med på å oppfinne. Og du skal lede med sylskarp tanke og strategi. Du skal ta merkevaren din og organisasjonen din til steder som ennå ikke er drømt om.

Strategiformulering

Modulinfo

Nå har du kommet langt. Du er (nesten) klar til å dra ut, skaffe ut nye og uutforskede nevrale Pathways og digitale markeder. Du står helt på kanten av forkanten, og du er omtrent klar til å spre de nye digitale supervingene og sveve. Men først den ultimate strategimodulen; den ultimate strategien.

Programmet er rettet mot:

 • Skarpe og erfarne spillere av det digitale salgs- og markedsføringsspillet som ikke nøyer seg med å være bare spillere lenger. Du vil drive spillet. Du vil endre det
 • Salg fagfolk. Markedsførere. Lagledere. Bedriftskonsulenter og utviklere. Fagpersoner som har tatt synet så langt de kan gå uten spesialiserte ferdigheter - og planlegger å fikse det
 • Gründere som ønsker å være mer gründer
 • De som innser spesialisering gir deg en reell, skarp, håndgripelig konkurransefortrinn - som du kan dele gjennom konkurransen
 • Inspirerte karrierevekslere
 • Talentfulle mennesker som vet at sertifisering gjør at dører åpnes

Over 47 000 medlemmer stoler globalt på DMI for å komme videre med karrieren.

 • 92% av medlemmene våre har sagt at kurset vårt har hatt en positiv innvirkning på karrieren.
 • 81% av medlemmene våre er blitt forfremmet etter å ha fullført et av kursene våre.
 • 88% av medlemmene våre jobber på senior- eller ledernivå.

Nå er det dette du kaller støtte

Vi tenker på alt. Vi har til og med pakket for deg. Vi kastet inn forum, kunnskapsbase og et klart og ivrig supportteam for å gjøre reisen din enkel.

Klasselærere

Ekspert og engasjert, lærerne våre kommer fra ekte digital bakgrunn. De kjenner dette spillet.

Tilkoblet fellesskap

Medlemskap betyr at du blir medlem av et dynamisk DMI-nettverk av digitale spillere. Koble til ekte innsikt og muligheter.

Support Team

Uansett hva det er, så har vi det dekket. Dette er 360-graders støtte. Teamet er der når du trenger dem.

Dine spørsmål besvart. Og litt til

Alt du trenger å vite om å anskaffe digitale supermakter, koble deg til bikuben til digitalt talent via Membersportalen, bygge en titankarriere med varig akkreditering, hvordan du kan overta universet og mer.

Må jeg ha markedsføringsbakgrunn?

Alle kan søke om sertifisert spesialist innen digital markedsføring - digital strategi

Hvor mye vil kurset koste?

Sertifisert spesialist i digital markedsføring - Digital strategi

Hvor blir kvalifiseringen min anerkjent?

Våre kvalifikasjoner er i verdensklasse. Dette lar deg ta din kvalifisering av Digital Marketing Institute med deg, uansett hvor din spennende karriere kan ta deg.

Hvem skal ta dette kurset?

Dette programmet er rettet mot alle som er involvert i planleggingen av en digital strategi for deres organisasjon, eller som sannsynligvis vil være involvert i dette området i fremtiden og ønsker en omfattende forståelse av feltet. Denne sertifiseringen er egnet for alle ferdighetsnivåer og erfaringer og er designet for å forberede deg til å engasjere deg spesielt med strategi og planlegging innenfor et overordnet digitalt markedsføringsdomen.

Hvordan vurderes programmet?

Sertifisert spesialist i digital markedsføring - Digital strategi

Sist oppdatert November 2019

Om skolen

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Les mer

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Minimér
Duncairn House