Read the Official Description

Handle om

I 2017 mottok dette Diploma / MA en samlet tilfredshet på 95% (sammenlignet med en Russell Group gjennomsnitt på 83%) fra studentene i PTES, Postgraduate Teught Experience Survey.

Dickson Poon School of Law, King's College London ble også vurdert topp i Storbritannia for verdensledende forskning i Research Excellence Framework.

Fullfør dette postgraduate diplom på Merit nivå for din mulighet til å søke om mastergrad.

Senter for europeisk lov ved King's College London er glade for å kunngjøre detaljer om sitt fjernundervisningsprogram 2018-2019 som fører til en postdoktor / mastergrad i EUs konkurranserett.

Det gir undervisning fra en av verdens ledende sentre i europeisk lov og studeres på fjernundervisningsbasis, og dermed unngår viktig tid bort fra kontoret. Å fullføre dette strenge programmet vil gi deg en fordel i et konkurransedyktig arbeidsmarked. Dette programmet tiltrekker seg et virkelig internasjonalt publikum og har vært til stede av over 2600 studenter fra Europa, Fjernøsten, Midtøsten, Afrika, USA, Sør-Amerika og Australasia.

Programmet tar sikte på å gi deg en grundig og oppdatert kunnskap om EUs konkurranserett, med fokus på praktiske aspekter samt materiell lov og enhetene tar deg systematisk gjennom de grunnleggende bestemmelsene i EUs konkurranserett.

EU-folkeavstemning: UPDATE

Etter Brexit-avgjørelsen har King's College London på nytt bekreftet sin totale forpliktelse til å forbli ledende i EUs lov og i EUs konkurranserett. Meld deg på dette programmet for å sikre at du er i polsposisjon for å forstå endringene når og når de skjer - og for å dra nytte av nye muligheter som kan vises.

Programmets mål

Programmet tar sikte på å gi deg en grundig og oppdatert kunnskap om EUs konkurranserett, med fokus på praktiske aspekter samt materiell lov.

Enhetene tar deg systematisk gjennom de grunnleggende bestemmelsene i EUs konkurranserett:

 • Innføring i konkurranserett og politikk
 • Artikkel 101
 • Artikkel 102
 • Artikkel 106
 • Artikkel 107-109
 • Fusjonsregulering
 • Joint ventures
 • karteller
 • Distribusjonsavtaler
 • Licensing
 • Offentlig håndheving av EUs konkurranserett
 • Privat håndheving av EUs konkurranserett

Ideell for

Dette programmet er spesielt utviklet for advokater i privat praksis, juridiske rådgivere, økonomer, representanter fra de nasjonale konkurransemyndighetene og EU-kommisjonen.

Programmet tiltrekker seg et virkelig internasjonalt publikum og har vært til stede av over 200 studenter fra Europa, Fjernøsten, Midtøsten, Afrika, USA, Canada, Sør-Amerika og Australasia.

Noen av organisasjonene som allerede har hatt fordel av programmet:

Herbert Smith Clifford Chance Baker

Programstruktur

Fjernundervisningen Diplom i EU-konkurranserett består av tre moduler med tolv enheter. Den begynner 2. oktober 2017 og vil strekke seg over åtte måneder som fører til eksamen i mai 2018. Den første enheten vil bli sendt ut 2. oktober 2017 og etterfølgende enheter vil bli utstedt hver annen uke til april 2018 med en fire uker bryte over julen. Spørsmål vil bli satt på slutten av hver enhet og modell svar på disse vil bli sendt med enheten som følger. I tillegg vil det bli innført tre obligatoriske oppgaver i løpet av programmet som teller til sluttkarakter.

Enhetene kommer i form av hard copy og som PDF-dokumenter via programmets nettside. Hver enhet er utformet for å være stort sett selvstendig, men anbefalt og videre lesing vil bli foreslått. For hver enhet vil studentene motta en pakke med materialer som inneholder tekst, kopier av relevante bestemmelser, kommisjonens vedtak og merknader, dommer fra Retten og EU-domstolen, praktiske eksempler, spørsmål og modellsvar for å teste din kunnskap som deg framgang.

Opplæringsseminarer

Alle studenter vil være kvalifisert til å delta på to valgfrie weekend seminarer. Den første vil bli avholdt den 2. og 3. desember 2017 og den andre på slutten av programmet 24. og 25. mars 2018 (datoene er foreløpige foreløpige). Helgenseminarene vil bli avholdt på King's College London. Seminarene er ikke obligatoriske, men er veldig fordelaktige og gir en utmerket mulighet til å møte medstudenter, programdirektør og programforfattere. Helgenseminarene vil bli lyd og video innspilt i sin helhet og vil være tilgjengelig for studenter via programmets nettside etter arrangementet, slik at alle studenter kan dra nytte av seminarene.

Mastergradsprogrammet

Studenter som vellykket fullfører NagraDiplom i EU Konkurranserett vil ha mulighet til å bære sine studiepoeng fremover og opp til en King 'College London Masters ved fjernundervisning. Disse mastergruppene vil bestå av en avhandling på mellom 12.000-15.000 ord.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date