Read the Official Description

Handle om

Senter for europeisk lov ved King's College London er glade for å kunngjøre detaljer om 2018-2019 fjernundervisningsprogram som fører til et postdiplom / mastergrad i økonomi for konkurranserett, nå i sitt tiende år. Dette programmet er rettet mot konkurranse advokater, både internt og i privat praksis, og økonomer som kan være nye i konkurranserett. Å fullføre dette strenge programmet vil gi deg en fordel i et konkurransedyktig arbeidsmarked.

Programmet tar sikte på å gi deg en forståelse av den stadig viktigere rollen som økonomi spiller i konkurranserett og forståelse for når økonomisk analyse er relevant for en bestemt konkurranselovssak.

EU-folkeavstemning: UPDATE

Etter Brexit-avgjørelsen har King's College London på nytt bekreftet sin totale forpliktelse til å forbli ledende i EUs lov og i EUs konkurranserett. Meld deg på dette programmet for å sikre at du er i polsposisjon for å forstå endringene når og når de skjer - og for å dra nytte av nye muligheter som kan vises.

Programmets mål

Den første enheten dekker konseptuelle grunnlag for økonomi som anvendt på konkurranserett.

De neste to enhetene dekker de grunnleggende byggeblokkene i økonomisk analyse i konkurranserett: markedsstilling og markedsdefinisjon. Enhetene 4-5 ser på økonomiske problemer som oppstår i henhold til artikkel 102, mens seks og syv enheter omhandler artikkel 101.

Disse blir fulgt av en enhet på nettverkseffekter og grensene for konkurranse og immateriell rett, to enheter på fusjoner, en på statsstøtte og en på empirisk analyse.

Hver enhet vil bestå av tekst, forslag til videre lesing; spørsmål og modell svar. Enhetene er utformet for å gi leseren en grunnleggende forståelse av økonomien til emnet i spørsmålet.

Ideell for

Konkurransetilvåkere vil være oppmerksomme på betydningen av at økonomisk bevis og analyse spiller i saker som er kommet inn for EU-kommisjonen, nasjonale konkurransemyndigheter og domstolene.

Dette programmet er spesielt utviklet for advokater i privat praksis, interne juridiske rådgivere, representanter fra de nasjonale konkurransemyndighetene og EU-kommisjonen.

Land som har hatt nytte av programmet inkluderer:

Kypros, Sverige, Kanaløyene, Tyskland, Spania, Italia, Sverige, Hong Kong, Sveits, Danmark. Belgia, Hellas, Frankrike, Irland, Polen, Portugal, Singapore, Sør-Afrika, Brasil, Malaysia, Romania og Storbritannia.

Programstruktur

Fjernundervisningen Diplom i økonomi for konkurranserett består av tre moduler som inneholder tolv enheter. Den begynner 2. oktober 2017 og vil strekke seg over åtte måneder som fører til eksamen i mai 2018. Den første enheten vil bli sendt ut 2. oktober 2017 og etterfølgende enheter vil bli utstedt hver annen uke til april 2018 med en fire uker bryte over julen. Spørsmål vil bli satt på slutten av hver enhet og modell svar på disse vil bli sendt med enheten som følger. I tillegg vil det bli innført tre obligatoriske oppgaver i løpet av programmet som teller til sluttkarakter.

Enhetsformat

Enhetene kommer i form av hard copy og som PDF-dokumenter via programmets nettside. Hver enhet er utformet for å være stort sett selvstendig, men anbefalt og videre lesing vil bli foreslått. For hver enhet vil studentene motta en pakke med materialer som inneholder tekst, forslag til videre lesing, spørsmål og modellsvar.

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by KNect365 »

Last updated October 1, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
8 måneder
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date