Les den offisielle beskrivelsen

Denne sertifiseringspakken er rettet mot alle som har en nåværende CCNA-sertifisering som ønsker å utvikle seg til neste nivå og bli en Cisco Certified Network Professional (CCNP), som spesialiserer seg på ruting og bytte.

Hva er inkludert i denne sertifiseringspakken?
Denne pakken inneholder 3 Cisco CCNP-sertifiseringskurser og 3 offisielle Cisco CCNP-eksamener, som begge er gyldige i 12 måneder fra kjøpstidspunktet. For å se hva du skal lære i hvert kurs, klikk bare på tittelen:


Sertifiseringskurs inkludert:

 1. Cisco CCNP 300-101 - ROUTE - Implementering av Cisco IP Routing
 2. Cisco CCNP 300-115 - SWITCH - Implementere Cisco IP Switched Networks
 3. Cisco CCNP 300-135 - TSHOOT - Feilsøking og vedlikehold av Cisco IP-nettverk

Sertifisering eksamener inkludert:

 1. Cisco CCNP 300-101 - ROUTE - Implementering av Cisco IP Routing
 2. Cisco CCNP 300-115 - SWITCH - Implementere Cisco IP Switched Networks
 3. Cisco CCNP 300-135 - TSHOOT - Feilsøking og vedlikehold av Cisco IP-nettverk


Hvor mye kan jeg potensielt tjene en CCNP-sertifisering?
Se hva den britiske og amerikanske nasjonale gjennomsnittslønnen er for personer med en Cisco CCNP-sertifisering:

 • Cisco CCNP: £ 47,500 per uke * / $ 77,668 per US ^

Kilde: * Storbritannia: ITjobswatch / ^ US: PayScale. Per jan 2017

Hvilke karriereveier er tilgjengelige for meg gjennom dette kurset?

 • Cisco Networking Engineer
 • Cisco Networking Consultant
 • IT-sikkerhetsspesialist
 • Nettverksingeniør
 • Nettverkskonsulent
 • IT-sjef
 • IT Sales Account Manager
 • IT konsulent


Hvordan læres hvert kurs?

Alle kursene er online og selvfylte, noe som betyr at du gjør det i ditt eget hjem, i din egen tid, i ditt eget tempo. Hver leksjon er forhåndsinnspilt slik at du kan pause, spole fremover, hoppe over seksjoner, eller gå tilbake til en annen leksjon hvis du trenger det. Leksjonene er multimediebaserte, noe som betyr at video og lyd brukes til å undervise i leksjonene. De fleste leksjonene er også interaktive, noe som gjør at eleven skal delta. Dette kan innebære å svare på spørsmål på skjermen, delta i oppgaver og bruke simulatorer som om du brukte det virkelige programvaren.
Hvor lang tid tar det meg å fullføre hvert kurs?

Som nevnt ovenfor er kursene våre selvstendige. Noen mennesker fullfører kurset sitt raskere enn andre. Hvert sertifiseringskurs er mellom 12-30 timer. Hvis du velger å bare gjøre en av sertifiseringskursene fra denne pakken, vil det ta deg mindre tid enn om du gjør to eller tre eller alle av dem. Uansett hva skjønt, vil du alltid ha 12 måneder til å fullføre kurset ditt.
Hvordan bestiller jeg eksamenene mine?
Når du er klar til å sitte eksamenene dine, send en e-post til support@hudsoncourses.com med din forespørsel sammen med tittelen på eksamenen du vil ta. Vi sender deg en e-post med instruksjoner om hvordan du fullfører eksamensbokningen.
Hva trenger jeg?

Alt du trenger er en internettforbindelse og en PC. Mens de fleste leksjonene fungerer på MAC, anbefaler vi at du bruker en PC for best mulig ytelse. Enkelte deler av kurset kan ikke vises riktig på eldre MAC-er. Når du har logget deg på kurset ditt, kan du bli bedt om å legge ned visse gratis plugins som Java. Bare følg instruksjonene på skjermen.
Kursfunksjoner
Med Hudson e-læringssystem har sertifisering aldri vært enklere! Du kan starte din IT-karriere eller ta dine nåværende IT-ferdigheter til neste nivå på bare noen få korte uker. Vårt læringssystem gir deg alle fordelene med en levende klasse på bare en brøkdel av kostnaden. Kursene inkluderer:

 • Ekspertlærer-Ledetrening

Vi bruker bare bransjens fineste instruktører i IT-bransjen. De har minst 15 års erfaring i verdensklasse og er gjenstand for eksperter på deres felt. I motsetning til en levende klasse kan du spole frem, gjenta eller spole tilbake alle forelesningene dine. Dette skaper en personlig læringserfaring og gir deg all nytte av praktisk trening med fleksibiliteten til å gjøre det rundt timeplanen din 24/7.

 • Visuelle demonstrasjoner

Våre kursmateriale inkluderer instruktørledede demonstrasjoner og visuelle presentasjoner som gjør det mulig for elevene å utvikle sine ferdigheter basert på virkelige scenarier forklart av instruktøren. Vi fokuserer alltid på virkelige scenarier og ferdighetssettende utvikling.

 • quiz

Våre tilpassede praksiseksaminer forbereder deg på eksamenene dine annerledes og mer effektivt enn de tradisjonelle eksamenskursene på markedet. Du vil ha praksisquizzer etter hver modul for å sikre at du er trygg på emnet du har fullført før du fortsetter.

Dette vil tillate deg å måle effektiviteten din før du går videre til neste modul i løpet av kurset. Hudson kurs inkluderer også praksis eksamener designet for å replikere og speil miljøet i test senter. Disse eksamenene er i gjennomsnitt 100 spørsmål for å sikre at du er 100% forberedt før du tar eksamen i sertifisering.

 • Sosial læring

Hudson har designet et førsteklasses læringssystem (LMS) i verdensklasse. Dette systemet lar deg samhandle og samarbeide med andre studenter og ansatte, danne studiegrupper, delta i diskusjoner i våre NU @ Forum, rangere og "like" forskjellige kurs og holde deg oppdatert dato med all den nyeste bransjens kunnskap gjennom våre fora, studentbidrag og kunngjøringsfunksjoner. Denne LMS er uovertruffen i bransjen og gjør læring morsomt og hyggelig.

 • Flash-kort

Hudson vet at utdanning ikke er en størrelse passer til alle tilnærminger. Studentene lærer på forskjellige måter gjennom ulike verktøy. Det er derfor vi tilbyr Flash Cards og Education Games gjennom våre kurs. Dette vil tillate deg å trene på måter som holder deg engasjert og fokusert. Hvert kurs vil ha dusinvis av Flash-kort, slik at du kan skarpere dine ferdighetssett gjennom hele treningen din, så vel som pedagogiske spill som er utformet for å sikre at materialets retensjonsnivå er ekstremt høyt.

 • Navigasjon

Hudson selvstendige treningsprogrammer er designet på en modulær måte slik at du får fleksibilitet til å jobbe med ekspertnivåopplæring når som helst 24/7. Alle kurs er ordnet i definerte seksjoner med navigasjonskontroller som lar deg styre tempoet i treningen. Dette gjør det mulig for elevene å lære seg i sitt eget tempo rundt planen sin.

Program undervist i:
Engelsk
Hudson

Se 9 flere kurs fra Hudson »

Sist oppdatert June 20, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 - 12 måneder
Pris
649 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato