Certhe Business Psychology

University of Essex Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Certhe Business Psychology

University of Essex Online

Oversikt

Denne korte CertHE Business Psychology kurset introduserer den vitenskapelige forståelsen av sinn, hjerne, oppførsel og erfaring. Du vil også bli presentert med ulike perspektiver, og fremme en forståelse av virkelige applikasjoner av forretningssykologi. Til slutt vil du også bruke bestemte forretningsmessige problemer i sammenheng med tverrfunksjonelle moduler som utvikler kommunikasjon, presentasjon, skriving, analytisk og kritisk tenkning. Med en indikativ studietid på bare 8 måneder, kan dette programmet fullføres som en frittstående kvalifikasjon eller brukes som en skritt mot vår fullstendige BSc (Hons) Business Psychology-grad.

Etter dette programmet vil du ha en forståelse for den vitenskapelige og teoretiske grunnlaget for forretningspsykologi, inkludert dets historiske opprinnelse, progresjon og begrensninger. Du vil også utvikle en bevissthet om variabiliteten og mangfoldet av psykologisk funksjon og dens betydning innenfor en forretningsforbindelse.

I tillegg til fagspesifikke kunnskaper som du vil få, vil du også utvikle et bredt spekter av overførbare karriere-relaterte ferdigheter, inkludert evnen til å evaluere bevis, identifisere mønstre for atferd og hvordan du trygt kommuniserer og diskuterer problemer i en profesjonell miljø.

Merk: Dette kurset er ikke akkreditert av British Psychological Society (BPS).

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Virksomhetspsykologi oppgaver er basert på virkelighets arbeidserfaring og vurderes av lærere på en kontinuerlig basis.

Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre.

Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kurset ditt. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Et forretnings psykologi sertifikat vil utstyre deg med et bredt spekter av ferdigheter som gjør deg svært verdsatt av arbeidsgivere i en rekke bransjer og yrker.

Den grundige forståelsen av våre kandidater får i sine studier gir dem mulighet til å forfølge karrierer innen områder som organisasjonspsykologi, ledelse, menneskelige ressurser, forretningsutvikling, forretningsrådgivning, personalutdanning og utvikling, karriere rådgivning, markedsføring / reklame, marked forskning og finans.

Inntakskrav

Inntakskrav

Vi mener at utdanning skal være tilgjengelig for alle, så vi tilbyr en Open Entry Route som betyr at du ikke trenger noen tidligere faglige kvalifikasjoner for å starte vår Certhe Business Psychology kurs.

Du vil få lov til å starte Certhe Business Psychology kurset og vurdere om det passer deg i løpet av de tre første ukene. Du må passere ditt første oppdragssett i løpet av denne tiden for å kunne fortsette med studiene.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne tilsvare en IELTS (akademisk) poengsum på 6,0.

Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Vi ønsker å gi deg muligheten til å oppleve et University of Essex Online kurs for en 21-dagers prøveperiode. Derfor har vi introdusert pengene tilbake garanti. Hvis du starter kurset og bestemmer det ikke for deg i løpet av de første tre ukene, får du full refusjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
16 måneder
Deltid
Price
Pris
6,160 GBP
Information
Deadline