CertHE Criminal Psychology

University of Essex Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

CertHE Criminal Psychology

University of Essex Online

Oversikt

Denne korte CertHE Criminal Psychology kurset er den perfekte introduksjonen til fascinerende og utfordrende verdener av kriminologi og psykologi. Med en indikativ studietid på bare 16 måneder, kan dette programmet fullføres som en frittstående kvalifikasjon eller brukes som en skritt mot vår fullstendige BSc (Hons) Criminal Psychology-grad.

Gjennom hele programmet utvikler du din egen kunnskap om den vitenskapelige og teoretiske grunnlaget for psykologi, inkludert dens historiske opprinnelse, progresjon og begrensninger. Du vil også utvikle en bevissthet om variabiliteten og mangfoldet i funksjon og dens betydning i kriminell psykologi, spesielt i forhold til lovbryterprofilering. Og til slutt vil du også gjenkjenne en rekke påvirkninger på psykologisk funksjon og hvordan disse blir konseptualisert i de to kjernefaglige områdene sosialpsykologi og kognitiv psykologi.

I tillegg til fagspesifikke kunnskaper som du vil få, vil du også utvikle et bredt spekter av overførbare karriere-relaterte ferdigheter, inkludert evnen til å evaluere bevis, identifisere mønstre for atferd og hvordan du trygt kommuniserer og diskuterer problemer i en profesjonell miljø.

Merk: Dette kurset er ikke akkreditert av British Psychological Society (BPS).

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Kriminelle psykologi oppgaver er basert på virkelige arbeidserfaring og vurderes av lærere på en kontinuerlig måte.

Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre.

Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kurset ditt. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Et sertifikat av høyere utdanning i kriminell psykologi er den perfekte måten å forbedre din CV og potensielt komme videre i karrieren din på kort tid. Gjennom hele programmet forbedrer du dine ferdigheter i kommunikasjon, datakompetanse, datatolkning, problemløsing og selvmotivasjon.

Programmet kan være det første skrittet mot en karriere innen strafferetthet, sikkerhet, markedsføring, forskning, akademia eller virksomhet.

Inntakskrav

Inntakskrav

Vi mener at utdanning skal være tilgjengelig for alle, så vi tilbyr en åpen oppføringsrute som betyr at du ikke trenger noen tidligere faglige kvalifikasjoner for å starte vår Certhe Criminal Psychology kurs.

Du vil få lov til å starte Certhe Criminal Psychology kurset og vurdere om det passer deg i løpet av de første tre ukene. Du må passere ditt første oppdragssett i løpet av denne tiden for å kunne fortsette med studiene.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne tilsvare en IELTS (akademisk) poengsum på 6,0.

Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Vi ønsker å gi deg muligheten til å oppleve et University of Essex Online kurs for en 21-dagers prøveperiode. Derfor har vi introdusert pengene tilbake garanti. Hvis du starter kurset og bestemmer det ikke for deg i løpet av de første tre ukene, får du full refusjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Varighet
16 måneder
Deltid
Price
Pris
6,160 GBP
Information
Deadline