CertCE Psychology

University of Essex Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

CertCE Psychology

University of Essex Online

Oversikt

Vår 100% online og deltid CertCE Psychology kurs introduserer studenter til både fagspesifikke kunnskaper og overførbare ferdigheter. Det kan oppnås som en frittstående kvalifikasjon eller brukes som første skritt mot vår fullstendige BSc (Hons) psykologi grad.

Dette kurset introduserer den vitenskapelige forståelsen av sinnet, hjernen, oppførselen og opplevelsen. Du vil også bli presentert med ulike perspektiver, og fremme en forståelse av psykologens virkelige anvendelser. Det legges vekt på også empirisk bevisstropps rolle i utviklingen og kritikken av psykologisk teori, og hvordan dette påvirker forskningens fremtid i disiplinen.

Etter dette CertCE-kurset får du en forståelse av den vitenskapelige og teoretiske grunnlaget for psykologi, inkludert dets historiske opprinnelse, progresjon og begrensninger. Du vil også utvikle en bevissthet om variasjonen og mangfoldet av psykologisk funksjon og dens betydning. Endelig vil CertCE-studentene også kunne gjenkjenne en rekke innflytelser på psykologisk funksjon og hvordan disse blir konseptualisert over tre kjernefagområder (sosialpsykologi, kognitiv psykologi og personlighet og intelligens).

Merk: Dette kurset er ikke akkreditert av British Psychological Society (BPS).

Dette kurset er sertifisert av United Kingdom CPD Certification Service og kan gjelde for personer som er medlemmer av, eller er tilknyttet, britisk baserte profesjonelle organer. Hver 15-kreditt modul på kurset har anslått 100 timers læring, som tilsvarer 100 CPD poeng.

Merk: Hvis du ønsker å kreve CPD-aktivitet, er onus på deg. University of Essex Online kan ikke holdes ansvarlig for krav eller validering av timer eller poeng.

Læring og vurdering

Introduksjon

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud er valgt og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Du er alltid klar over din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan vurdere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre.

Vi mener at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av kurset ditt. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i karakterboken din, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Karriere knyttet til dette programmet er ekstremt omfattende; akademikere kan ønske å jobbe på en rekke områder, blant annet rådgivning, sivil tjeneste (f.eks. roller som ungdomsarbeider eller kriminalitetsforebygging), markedsføring, forskning, helsetjenester (f.eks. sykepleier eller støttearbeidsroller), sikkerhet (f.eks. sikkerhetsanalytikere eller adferdsforskere ), utdanning (for eksempel undervisningsassistent roller eller oppførselstøtte) og virksomhet (f.eks. menneskelige ressurser eller opplæring).

Et psykologi sertifikat vil utstyre deg med et bredt spekter av fagspesifikke og overførbare ferdigheter, inkludert bruk av kritisk tenkning på kildematerialet, forståelse av bevisets rolle, kommunikasjonsferdigheter og evnen til å lykkes med å reflektere over læring og gjenkjenne hvordan dette kan påvirke fremtidig karriereutvikling og planlegging.

Inntakskrav

Inntakskrav

Vi mener at utdanning skal være tilgjengelig for alle, så vi tilbyr en åpen oppføringsrute som betyr at du ikke trenger noen tidligere faglige kvalifikasjoner for å starte vår CertCE Psychology kurs.

Du vil få lov til å starte CertCE Psychology kurset og vurdere om det passer deg i løpet av de tre første ukene. Du må passere ditt første oppdragssett i løpet av denne tiden for å kunne fortsette med studiene.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, bør din engelsk evne tilsvare en IELTS (akademisk) poengsum på 6,0. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon, krever vi at studentene skal bestå en gratis engelsk engelsk test.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert April 15, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
8 måneder
Deltid
Price
Pris
3,080 GBP
Information
Deadline