Les den offisielle beskrivelsen

Byggeledelse er et profesjonelt felt som fokuserer på hver del av byggeprosessen av et bygget miljø. Det omfatter vanligvis kommersielle byggeplasser eller flerboligs boligområder. Byggestyring av nettstedet kan opprettholdes av en generell entreprenør eller en egen enhet, og byggeledelsespersonalet eller firmaet svarer til utvikleren og er ansvarlig for å overvåke alle aspekter av prosjektet fra start til slutt.

Om dette programmet

Den B.Sc. I Construction Management er et utdanningsprogram som tilbys via fjernundervisning på nettet over en periode på 2 år deltid. Programmet er spesielt utviklet for å lette industrien fagfolk inkludert; Ingeniører, Arkitekter, Teknikere, Foremen, Kvalifisert Snekkerarbeid og Snekkerarbeidere, eller andre Kvalifiserte Nivå 6 Byggebransjen. Programmet forbereder nyutdannede til å påta seg tekniske, ledelsesmessige, akademiske og forsknings- og utviklingsnivåstillinger innenfor byggebransjen.

konstruksjon

Organisering av programmet

Kurset leveres over to år. Emnet består av tolv fagmoduler - tre per semester, og elevene kan ta så få moduler som de ønsker og fullføre programmet over en årrekke for å passe sine egne forhold.

Profesjonelt kvalifiserte og erfarne sivilingeniører, arkitekter og kalkulatorer vil lære de ulike modulene som er oppsummert på de følgende sidene.

Programmet inneholder en betydelig mengde on-line testing i hver av modulene, og målet med de endelige skriftlige og praktiske undersøkelsene er å sikre gyldigheten av testresultatene på nettet. Skriftlig eksamen vil bli avholdt i instituttet (eller ved et alternativt godkjent eksamenssenter) ved slutten av hvert semester.

Opptakskrav

Søkere bør ha et relatert nivå 6 Nasjonalt / Høyere Sertifikat eller et Senior Craft Certificate (Merit Award) eller tilsvarende og to års relevant arbeidserfaring.

Med innføringen av NFQ i 2003 ble det gjort endringer i utdanningssystemet i Irland, noe som medførte at enkelte priser ble utgått. Imidlertid inngår disse priser i NFQ som arvspremier.

Søkere med andre kvalifikasjoner og / eller med relevant erfaring vil også bli vurdert gjennom IT Sligo's Recognition of Prior Learning (RPL) prosess. Ta kontakt med programkoordinatoren for å diskutere.

Hvis du har kvalifikasjoner fra utenfor Irland, bør du sjekke ut den internasjonale kvalifikasjonsdatabasen for ytterligere informasjon.

Alle forelesninger, opplæring og praktisk arbeid leveres via engelsk. Det er svært viktig at studenter som ikke er engelsktalende har den nødvendige standarden på oppføring for å sikre at de får maksimal verdi fra sin tid på IT Sligo. Den nødvendige minimumskunnskapsscore på engelsk som kreves for oppføring til IT Sligo er: 5,5 IELTS-poengsum for bachelorgrader.

Hva er mine videre studiemuligheter?

Du kan ønske å fortsette studiene ved å registrere deg på ett av følgende onlineprogrammer:

  • BSc (Hons) i Bygg Prosjektledelse. Dette toårige, deltidsnivået nivå 8-programmet er anerkjent av CIOB (Chartered Institute of Building) som oppfyller de akademiske kravene til bedriftsmedlemskap.
  • BSc (Hons) i Månedliggjøring. Dette toårige, deltidsnivået nivå 8-programmet er fullt akkreditert av Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) / Society of Chartered Surveyors Ireland (SCSI).
Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Institute of Technology Sligo »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
6,800 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato