Bsc i anvendt administrasjon

Grand Canyon University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bsc i anvendt administrasjon

Grand Canyon University

Tilbys av: Colangelo College of Business

Oversikt

Tjen din bachelorgrad i anvendt ledelse
Få ferdighetene til å transformere og forbedre forretningsmessig praksis med Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i Applied Management. Dette overføringsvennlige utdanningsprogrammet, som tilbys online og på campus av Colangelo College of Business, er ideelt for studenter med en tilknyttet grad eller minst 12 studiepoeng. Oppdag de praktiske forretningsområdene, inkludert strategier for å lede og håndtere endring i dagens globale økonomi. Undersøk nyskapende organisasjonsutviklingskonsepter og arbeidsplassoppførsel samt menneskelige ressurser.

Degree Outcomes

Få et omfattende forvaltningsfokus
Som student i bachelorstudiet i anvendt søknadsprogram, undersøker du funksjonelle emner innen økonomisk beslutningstaking, human resource management, markedsføring, innovasjon og prosjektledelse. Du studerer også lederegenskaper som de vedrører organisatorisk atferd og organisasjonsendring. Med særlig vekt på tjenerledelse, får du en fullstendig forståelse av en lederstil som fokuserer på å sette andres behov først for å skape interdependens snarere enn avhengighet i organisasjoner.

Hva du vil lære

Se gjennom vår grunnleggende kursoppgave
GCUs Bachelor of Science in Applied Management gir kurs i følgende emner:

  • Servant lederskap og etisk lederskap
  • Individuell og gruppeadferd i organisasjoner
  • Human resource management funksjon i organisasjoner
  • Komponenter av primære regnskap og bruk av disse uttalelsene for å analysere ytelsen til en forretningsenhet
  • Markedsføring mix og markedsføring konsept
  • Viktigheten av å skape innovative arbeidsmiljøer i små, mellomstore og store organisasjoner
  • Tilnærminger til organisasjonsutvikling med vekt på de praktiske aspektene ved å bytte organisasjoner for å forbedre effektiviteten
  • Unike utfordringer knyttet til styring av prosjekter som relatert til overordnet ledelsesramme for planlegging, organisering, ledelse og kontroll

Karriere Resultater

Ta din søknadsstyringsgrad til neste nivå
I Bachelor of Science i Applied Management grad programmet, utvikler du ferdigheter og kunnskaper som trengs for å jobbe i en rekke bransjer i en ledende rolle, administrere prosjekter, ansatte eller en avdeling.

Med en bachelorgrad i anvendt ledelse kan du også velge å videreutvikle din utdanning. GCU tilbyr en rekke mastergrader i business, inkludert en Master of Business Administration, en MBA / MSL dual grad og en MBA med vekt på lederskap.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Online og kveldsprogramopplysninger

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen