Les den offisielle beskrivelsen

Dette programmet tilbyr nyutdannede en bred kompetanse base for spesialisert yrke av kvantitetsoppmåling. Behovet for kvantitetsmålere er avgjørende for effektiv kostnadsstyring av byggeprosjekter. Det utviklede internasjonale økonomiske klimaet betyr at kvantitetsmålerens rolle er i stor etterspørsel, da både offentlige og private kunder forfølger dagsorden for å skaffe seg verdi for pengene og økt kostnadssikkerhet i alle byggevirksomheter. Etter ferdigstillelse av dette programmet vil kandidater være forberedt på nåværende og fremtidige rolle kvantitetsmåling yrke. Vi jobber veldig tett med arbeidsgivere, utøvere og profesjonelle organisasjoner for å sikre at kurset våre reflekterer arbeidsstedets nåværende behov.

Akkreditering

Programmet er fullt akkreditert av Royal Institution of Chartered Landmålere / Society of Chartered Surveyors Ireland. Disse kvalifikasjonene anerkjennes internasjonalt, og gir kandidater muligheten til å oppnå full charterstatus, etter vellykket gjennomføring av vurderingen av faglig kompetanse (APC).

konstruksjon

Om dette programmet

BSc (Hons) i Quantity Surveying er et honours degree program tilbys via online fjernundervisning over en periode på 2 år på deltidsbasis. Programmet vil bli levert via internett (ved hjelp av Adobe Connect online undervisningsprogram) og studentene vil bli instruert i denne metoden ved starten av programmet. Online forelesninger, programmaterialer, innovativ læring, web-linker og vurderinger blir lastet opp til et Moodle kursstyringssystem. Programmet skal gi studentene følgende nøkkelferdigheter:

  • Måling i samsvar med avtalt målemetode.
  • Utarbeidelse av byggestimater, kostnadsplaner og kvitteringer ved bruk av gjeldende programvare.
  • Konstruksjonsteknologi ferdigheter, inkludert voksende miljø, bærekraft, bevaring og renovering områder, gir muligheten til å undersøke arkitektoniske og engineering tegninger for måling.
  • Forhandlingsferdigheter.
  • Praktisk bruk av BIM av estimatorer / Kvantitetsmålerne.
  • Evne til å tolke Capital Works Management Framework som kreves for alle offentlige prosjekter.
  • Forskningsferdigheter som kreves for å fullføre avhandlingen.
  • Ledelse og vedlikehold av moderne bygninger.

Opptakskrav

BSc (Hons) Kvantitetsopplæring online-programmet er rettet mot kandidater som har oppnådd et minimumsresultat på 50% på et kognitivt nivå 7-grad. Nyutdannede som ikke har oppnådd dette minimumet, kan inkludere andre kvalifikasjoner og / eller relevant arbeidserfaring og søke om vurdering via instituttets anerkjennelse av tidligere læringsprosess.

Alle forelesninger, opplæring og praktisk arbeid leveres via engelsk. Det er svært viktig at studenter som ikke er engelsktalende har den nødvendige standarden på oppføring for å sikre at de får maksimal verdi fra sin tid på IT Sligo. Den nødvendige minimumskunnskapsscore på engelsk som kreves for oppføring til IT Sligo er: 5,5 IELTS-poengsum for bachelorgrader.

Karrieremuligheter

Nyutdannede vil være kvalifisert til å skaffe seg arbeid på et bredt spekter av områder som konsulentmålingmåling firmaer, entreprenørorganisasjoner, spesialist underleverandører og andre steder i bransjen. Nyutdannede kan fungere spesifikt som kvantitetsmålere eller kan bli involvert i beslektede arbeidsområder, som for eksempel anleggsadministrasjon, prosjektledelse, eiendomsforvaltning og tvisteløsning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Institute of Technology Sligo »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
8,400 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato