sdcc01

Bachelor of Science i ledelse og Justice

Utviklet av fremtidsrettede eksperter på nasjonal sikkerhet, politi, etterretning og militære, ble San Diego Christian College online Christian bachelorgrad i ledelse og Justice designet for å møte de pedagogiske behovene til vellykkede ledere innen feltet av rettferdighet. Studiet er strukturert for å fokusere på tre konsentrasjoner: strafferett, statsvitenskap og Homeland Security.

Studenter i den elektroniske Christian Leadership and Justice studium vil få mulighet til å ta interessante og informative klasser som Conflict Resolution og Forhandling (LDR 400), som er en oversikt over de grunnlegg filosofier av interaktiv konflikthåndtering og forhandling. Kurs som dette hjelpe elevene bygge en felles plattform, reflekterende læring praksis, utøve god modeller for konfliktanalyse, og arbeide mot samarbeids og konstruktive resultater.

San Diego Christians Bachelor of Science i ledelse og Justice er utviklet for å bidra til å forme elevene som effektive kristne ledere i både deres personlige og profesjonelle liv. SDC hjelper studentene nå sine mål ved å tilby en rekke kurs alternativer, strategiske initiativer fokusert på graduate suksess, en respektert kristen høyskole fakultet, og en trosbasert læringsmiljø.

Ledelse og Justice karriere alternativer

  • politisjefen
  • Korreksjoner Officer Supervisor
  • Tilsyns Criminal Investigator
  • Emergency Management Director
  • Sikkerhetsadministrasjon

Uttalelser

"Studenter bokstavelig ta kunnskapen i kveld klassen og sette den i bruk allerede neste dag på arbeidsplassen. Det blir ikke noe mer relevant enn det. "~ Frank Wilbourn

"Bedrifter er sulten på Gudfryktige ledere som gjør riktige valg. Og nå, er valget ditt. Velg å maksimere potensialet. Velg å oppfylle dine drømmer. Velg å la deres lys skinne i verden. Velg SDCC. "~ Frank Wilbourn

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra San Diego Christian College »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 år
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato