Bs i business management

San Diego Christian College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bs i business management

San Diego Christian College

SDCC

Online Bachelor of Science in Business Management

Utviklet for å dyrke de ferdigheter og evner som er nødvendige for å administrere og overvåke, den elektroniske siviløkonom ved San Diego Christian College gjør nyutdannede til å foreta en umiddelbar effekt i sin profesjonell organisasjon. Dette grad programmet er også tilbys på campus eller i en hybrid format.

Ved å benytte en Kristus-sentrert tilnærming til utdanning, forbereder SDC s Online Business Management grad programmet enkeltpersoner for både faglige og åndelige utfordringer for ledelse og tilsyn.

Studenter i dette programmet vil få mulighet til å ta interessante og informative kurs som kommunikasjonskonsepter i Business (BMGT 351), som fokuserer på beste praksis for intern og ekstern kommunikasjon, presentasjon skapelse, og muntlig og skriftlig kommunikasjon.

Hvis du vil vite mer om å tjene din Business Management grad i San Diego, og hvorfor San Diego Christian College kan være det perfekte valget for deg, fylle ut skjemaet på denne siden!

Business Administration Karrieremuligheter

  • kontorsjef
  • Marketing Manager
  • Driftsleder
  • Human Resource Generalist
  • Salgsledelse

Uttalelser

"Studenter bokstavelig ta kunnskapen i kveld klassen og sette den i bruk allerede neste dag på arbeidsplassen. Det blir ikke noe mer relevant enn det. "~ Frank Wilbourn

"Bedrifter er sulten på Gudfryktige ledere som gjør riktige valg. Og nå, er valget ditt. Velg å maksimere potensialet. Velg å oppfylle dine drømmer. Velg å la deres lys skinne i verden. Velg SDCC. "~ Frank Wilbourn

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
4 år
Price
Pris
- $ 439 Kostnad per kreditt
Information
Deadline
Locations
USA - Santee, California
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Santee, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen