Les den offisielle beskrivelsen

Human Resource Information Systems

Med eksplosjonen av data og konkurransen om talentene i dagens forretningsmiljø, er organisasjoner avhengig av menneskelig ressursforvaltning informasjonsteknologi for å hjelpe dem å gi strategiske måter å oppnå arbeidsstyrke optimalisering. HR leder i dag må forstå ikke bare hvordan å innføre og utvikle disse nye teknologiene, men også må forstå sin arkitektur og begrensninger for å oppnå de ønskede resultater. Vår nedsenking sertifikat vil gi deg hands-on trening du må velge, implementere og administrere en menneskelig ressurs informasjonssystem (HRIS). Med denne HRIS bakgrunn vil du være i stand til å bruke disse systemene mest mulig effektivt for å få god avkastning for organisasjonen.

Dette 3-retters, 7,5-kreditt sertifikat for ferdigstillelse i Human Resource Information Systems er tilgjengelig helt på nett, og gir deg tilgang til en interaktiv, instruktør-ledede læreplan, kombinert med peer-to-peer engasjement. Du vil få hands-on, avanserte, forretningskritiske HRIS ferdigheter som trengs for å administrere organisasjonens humankapital program.

3 Obligatorisk kurs (7,5 studiepoeng)

Det anbefales at kursene tas i den rekkefølgen som er oppført nedenfor, men justeringer i denne planen kan gjøres med godkjenning av Academic Director. Passende kurs erstatninger kan gjøres i enkelte situasjoner, med godkjenning av Academic Director.

  • MG-GY 6263 Human Resource Information Systems - 3,00 Studiepoeng
  • MG-GY 6271 Managing Human Resource Technology i organisasjoner - 1,50 Credits
  • MG-GY 6283 Nettbasert Human Resource Management - 3,00 Credits

Betingelser

Dette programmet er utviklet for profesjonelle med Human Resources bakgrunn, i tillegg til følgende:

  • Bachelor i alle felt med en kumulativ GPA på 3,0 eller høyere.
Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra NYU Tandon Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato