Barns og unges bemannings (QCF) - nivå 2 kurset

Generelt

Programbeskrivelse

De barn og unge Folkeworkforce (QCF) - Nivå 2 kurset er for studenter som ønsker å jobbe i barnevernet sektoren. Kurset passer for alle som ønsker å starte en karriere i barnevernet, og det gir et utgangspunkt til de formelle kvalifikasjoner som kreves for å arbeide i denne sektoren.

Det gir en ideell rute til en karriere i barnepass og resulterer i et fullt anerkjent kvalifikasjon som gjør elevene til å arbeide kompetent i en veiledet kapasitet innen barnepass setting.

Ved vellykket gjennomføring vil studentene få de barn og unge arbeidsstyrke nivå 2 sertifikat kvalifisering med 35 studiepoeng utstedt.

Merk: Fordi dette er et kompetansebasert kvalifisering, vil elevene trenger for å ha en plassering i en barnevernssak ramme der du kan samle bevis for kompetanse og læring, og du vil trenge for å nominere en arbeidsplass veileder kvalifisert til nivå 4 eller høyere i barnepass, som vil overvåke din praktiske bevis samling. en praksisplass på minst 50 timer er anbefalt å fullføre dette alternativet.

Hver av enhetene krever at elevene for å gi relevant kurs for å få opp det komplett portefølje. Porteføljen vil bestå av en blanding av kunnskapsbaserte oppgaver som krever tekstbasert / essay stil svar og bevis på praktiske ferdigheter som inkluderer vitneforklaringer, observasjoner og diskusjons poster basert på din arbeidsplass. De praktiske aspekter må bli overvåket av en nominert arbeidsplass veileder fra en plassering setting.

Ved vellykket gjennomføring av dette kurset skal studentene få et barn og unges Workforce - Nivå 2 sertifikat kvalifisering av NCFE.

Denne kvalifikasjonen er akkreditert på kvalifikasjoner og Credit Framework (QCF Qual. No: 601/3510/4) og har 35 Credits.

Kurset dekker følgende obligatoriske enheter:

 • Enhet 1: H / 601/3305 - Barn og unges utvikling (2 studiepoeng)
 • Enhet 2: Y / 601/3236 - Bidra til støtte for barn og unges utvikling (3 studiepoeng)
 • Enhet 3: K / 601/3323 - Ivaretakelse av barns velferd og unge (3 studiepoeng)
 • Unit 4: J / 601/3491 - Bidra til barn og unges helse, miljø og sikkerhet (3 studiepoeng)
 • Unit 5: H / 601/3496 - Bidra til støtte av positive miljøer for barn og unge (3 studiepoeng)
 • Unit 6: M / 601/3498 - Forstå Partnership arbeider i tjenester for barn og unge (2 studiepoeng)
 • Unit 7: T / 601/7407 - Støtte barn og unges positiv atferd (2 studiepoeng)
 • Unit 8: F / 601/5465 - Introduksjon til kommunikasjon i helse, sosial omsorg eller barne- og innstillinger unges - (3 studiepoeng)
 • Unit 9: L / 601/5471 - Introduksjon til personlig utvikling i helse, sosial omsorg eller barn og unges innstillinger (3 studiepoeng)
 • Unit 10: R / 601/5471 - Introduksjon til likestilling og inkludering i helse, sosial omsorg eller barn og folks innstillinger unge (2 studiepoeng)
 • Unit 11: D / 601/7403 - Opprettholde og støtte relasjoner med barn og unge (3 studiepoeng)

Den fulle kvalifisering har tilgjengelige enhetsalternativer og sertifikatet for barn og unge arbeidsstyrke Course dekker følgende enheter:

 • Unit 12: L / 601/1693 - Forstå Child & Young Persons Development (4 studiepoeng)
 • Unit 13: D / 601/1696 - Støtte til barn og unges helse og sikkerhet - (2 studiepoeng)

Forutsetninger

Det er ingen spesielle opptakskrav til å begynne å studere selv om studentene krever en passende praksisplass for å fullføre sine kurs.

Kurs Varighet og støtte

Studenter kan registrere seg når som helst, og har et helt år å fullføre sine studier. Du har også tilgang til en personlig veileder per post eller e-post for en 12 måneders periode. Ettersom kurset er selvstudium du kan fullføre i så lite eller så lang tid som du foretrekker.

Assessment

Hver av enhetene krever at elevene for å gi relevant kurs for å få opp det komplett portefølje. Porteføljen vil bestå av en blanding av kunnskapsbaserte oppgaver som krever tekstbasert / essay stil svar og bevis på praktiske ferdigheter som inkluderer vitneforklaringer, observasjoner og diskusjons poster basert på din arbeidsplass. De praktiske aspekter må bli overvåket av en nominert arbeidsplass veileder fra en plassering setting.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Les mer

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Minimér