close

Filtre

Se resultater

På nett Bachelorprogrammer i Gudommelighet i Storbritannia 2020/2021

Tjene en bachelorgrad er en pedagogisk milepæl at mange studenter trakter etter. Selv om det kan ta fire år å fullføre en bachelor-program, fordelene fått fra å skaffe spesialiserte ferdigheter samt konsentrert kunnskap i et bestemt felt kan vare livet ut. Grovt sett er guddommelighet studiet av teologi i rammen av en bestemt religion. I de fleste tilfeller, dette refererer til kristendomme… Les mer

Tjene en bachelorgrad er en pedagogisk milepæl at mange studenter trakter etter. Selv om det kan ta fire år å fullføre en bachelor-program, fordelene fått fra å skaffe spesialiserte ferdigheter samt konsentrert kunnskap i et bestemt felt kan vare livet ut.

Grovt sett er guddommelighet studiet av teologi i rammen av en bestemt religion. I de fleste tilfeller, dette refererer til kristendommen, og kan omfatte disipliner som homiletics og forkynnelse, dogmer, doktrine, skrift og liturgi.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

På nett Bachelorgrad i Gudommelighet i Storbritannia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of London
London , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Studer programmet Divinity and Theology med akademisk retning fra University of London uansett hvor du er i verden.

Studer programmet Divinity and Theology med akademisk retning fra University of London uansett hvor du er i verden. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
3 - 8 år
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre