ONLINESTUDIES

På nett Bachelorgrad programmer i Reiselivsledelse 2021

Enkeltpersoner som ønsker å spare tid og penger mens fremme sin utdanning kan finne noe som passer i en online bachelorgrad program. Mens et flertall av kursene tilbys på nettet med slike formater, kan det være på campus komponenter og krav.

Så akkurat det er en online bachelor i reiselivsledelse? Dette grad fokus er utviklet for å instruere forskere om hvordan å være vellykket, kunnskapsrike og effektive ledere i reiselivsnæringen. Foruten markedsføring, kan kurs være rettet mot å lære elevene hvordan de skal fungere i drift. Undervisningskurs kan være sentrert på å instruere elevene i konsentrerte områder, som betjener møter, turistmål utvikling og gaming prosedyrer.

Med en bachelorgrad i reiselivsledelse, studium har ofte nytte av å fremme sine karrierer og kvalifisering til øverste nivå bransje stillinger.Tjene en høyere lønn og være mer kunnskapsrike om endringer, teknologi og trender i turisme er flere fordeler med å tjene en online grad.

Interesserte enkeltpersoner vil gjøre det bra å liste turisme skoler og programmer som interesserer dem, og kontakte de nødvendige innleggelser kontorer. Representanter kan gi konkret informasjon om kostnaden av programmet materialer, bøker og avgifter, og de kan fortelle potensielle studenter om de kvalifiserer for økonomisk støtte.

Ledelsen er ofte kravet til yrkes berømmelse for de med en bachelorgrad i reiselivsledelse. Eksempler på stillinger som du kan kvalifisere består av rom, drift, anlegget, bankett og catering ledelse. Ønsker du å utvide dine muligheter litt utover det normale? Din lavere grad kan også kvalifisere deg til en jobb i menneskelige ressurser. Cruise selskaper, flyplasser og kasinoer er bare noen av de vanligste arbeidsgivere turisme ledelse fagfolk.

Se hvor godt en online turisme ledelse universitet passer dine nåværende behov og læringsstil. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form. 

4 Resultater i Reiselivsledelse Filter

Bachelor i økonomi og økonomistyring

International Telematic University UNINETTUNO
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Italiensk
Nettstudier

Programmet utruster studentene med ferdigheter og selvtillit for å effektivt håndtere og tilpasse seg et bredt spekter av konkurransedyktige og stadig skiftende forretningsmil ...

Les mer

Bachelor of Tourism Management

IUBH Fernstudium
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
6&nbsp;-&nbsp;12 semestre
Tysk
Nettstudier

Vil du organisere arrangementer eller sette sammen individuelle turer? Utvikle strategier for å gjøre en by mer attraktiv som turistmål? Profesjonelle grener og karrierer inne ...

Les mer

Bachelor i gjestfrihet og turisme ledelse

Northeastern State University
Bachelor
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

The Hospitality and Tourism Management programmet gir deg kunnskap er nødvendig for å lykkes i bedrifter knyttet til møter, reiser, turisme, gaming, og gjestfrihet industri. P ...

Les mer

Bachelor forvaltning de PROJETS touristiques

INEAD
Bachelor
Fransk
Nettstudier

Maîtriser la singularité des ECHANGES et la particularité du forretninger no Europa, connaitre les Politiques européennes du tourisme ...

Les mer