7 Online Bachelor Programmer i Media 2024

Online Bachelor Programmer i Media 2024Filter
    • Gainesville, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Winter Park, USA

    Fulltid, Deltid

    108 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Læreplanen for digital kinematografi fordyper deg i kunsten å digital video- og filmproduksjon for en rekke utsalgssteder. Ved å bruke de nyeste verktøyene som er tilgjengelige for dagens medieutviklere, vil du lære hvordan du lager profesjonelt innhold for kringkastet TV, nettbaserte medier, mobilapplikasjoner og uavhengige filmer

    • Zurich, Sveits

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette Executive Bachelor (EBBA) i Media og kommunikasjon Ledelse Studiet er laget for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 3 år i en lederstilling,

    • Zurich, Sveits

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    The Bachelor (BBA) på media og kommunikasjon Management er en studie som er nyttig for studenter søker flere ledelsesmessige ferdigheter for puplic taler, kommunikasjon eller selv om du ønsker å jobbe i trykt reklame avdelingen.

    • Online USA

    Engelsk

    På dagens kommunikasjonsdrevne markedsplass er enkeltpersoner som kan håndtere ideer i en rekke medieformater nøyaktig og konsekvent, svært etterspurt. De samme ideene må skrives og kommuniseres på måter som passer for trykte, visuelle og animerte medier. Vi tror Kristi kall om å dra til hele verden inkluderer den digitale verden.

    • New Orleans, USA

    Engelsk

    "Kommunikasjon er den viktigste ferdigheten enhver leder kan ha." -Richard Branson I vårt moderne, teknologimettede klima med konstante nyheter og stimulering, kan ikke viktigheten av klar, kraftig kommunikasjon undervurderes. De som mestrer kunsten er klare til å forme sinnet, håndtere kriser, vedta endring og forme samtalene som definerer vår verden.

    • France Online, Frankrike

    Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Fransk

    Diplomet tar sikte på å trene fransktalende studenter i de grunnleggende prinsippene for journalistikk, ved å gi utdanning som er tilpasset og brukbar i den profesjonelle konteksten i deres land. Lisensen vil tillate studenter å jobbe som journalist i et presseselskap.