ONLINESTUDIES

På nett Bachelorgrader i Media og kommunikasjon 2020 Europa

Tjene en bachelorgrad er en pedagogisk milepæl at mange studenter trakter etter. Selv om det kan ta fire år å fullføre en bachelor-program, fordelene fått fra å skaffe spesialiserte ferdigheter samt konsentrert kunnskap i et bestemt felt kan vare livet ut.

Studier i medier og kommunikasjon kan gi rom for en rekke yrker i mange sektorer av mediebransjen som interaktive medier, TV, spilldesign, og film. Jobber i disse sektorene omfatter produksjon, manusskriving, redigering, foto og lyd og lysteknikere.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Bachelorgrad studie På nett i Media og kommunikasjon Europa

2 Resultater i Media og kommunikasjon, Europa Filter

Internasjonal bachelorkommunikasjon og medier

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
BSc
BSc
06 sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
01 april 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

International Bachelor Communication and Media tar en sammenlignende, internasjonal tilnærming til kommunikasjon og medier. Takket være programmets småskala og personlige opps ...

Les mer

Amerikansk bachelor i kommunikasjon og media

University of New York in Prague (UNYP)
Bachelor
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Kommunikasjons- og mediegraden ble utviklet av University of New York i Praha som svar på etterspørselen etter nyutdannede som forstår prosessene, effektene og implikasjonene ...

Les mer