ONLINESTUDIES.NO

Topp universiteter På nett Bachelorgrad studier i Luftfart 2019 i Asia

Personer som ønsker bedre karrieremuligheter og å utvide sine ferdigheter kan være interessert i å tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhet av studien kan være tjent når studentene fullføre en knytte grad og andre pedagogiske krav.

Bedrifter i flyselskapet industri og fly kontroll, blant annet kan leie studenter som har studert luftfart. Dette feltet omhandler de praktiske sidene av flytrafikken, slik som utforming, bruk og miljøpåvirkning. Det inkluderer også studier i ingeniørfag og fysikk.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Bachelorgrad studie På nett i Luftfart i Asia

2 Resultater i Luftfart, Asia Filter

Bachelor of Aircraft / Aviation Engineering Technology

Lakshveer Overseas Solution
Campus Heltid studier 3 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Aviation / Aircraft Engineering vil forberede deg godt for din fremtidige karriere i luftfartens verden, og utstyre deg med et solid fundament i engineering-prinsippene i luftfartsindustrien.

Bachelor of luftfart ledelse

Singapore Aviation Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 3 år Kontakt skolen Singapore Singapore Online + 1 fler

The Bachelor of Aviation Management (BAvMan) gir deg grunnleggende kunnskap i næringslivet og ressursforvaltning med spesiell henvisning til luftfart. Det legges spesielt vekt på drøfting av sentrale begreper og problemstillinger i ledelse, menneskelige faktorer og teknologi og deres søknad til luftfart.