34 Online Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon 2024

Online Bachelor Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon 2024Filter
    • Marshall, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bli en effektiv, etisk forfatter og formidler med Southwest Minnesota State University 100% online Bachelor of Arts in Professional Writing and Communication. Læreplanen vår kombinerer skrive-, retorikk-, kunst- og kommunikasjonskurs for å sikre at du blir uteksaminert som en godt avrundet fagperson klar for arbeidsplassen. Dette tverrfaglige programmet gir deg ferdighetene du trenger for roller som innholdsmarkedsfører, sosiale medier-sjef, tekstforfatter og PR-spesialist.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I enhver bransje søker arbeidsgivere kandidater med utmerkede skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Utforsk uendelige karrieremuligheter med en Bachelor of Science in Communication fra King University Online . Vår kommunikasjonsgrad lar deg lære, konstruere og oversette ideene dine på en overbevisende måte. Du vil bli en ekspert på en rekke kommunikasjonskanaler som forbereder deg på suksess i den virkelige verden. Ved å bruke bachelor i kommunikasjon kan du jobbe innen PR, markedsføring

    • Gainesville, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Aurora, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den elektroniske BA i kommunikasjonsgrad fra Aurora University utforsker grunnleggende kommunikasjonskonsepter gjennom en teknisk linse mens den fokuserer på de stadig skiftende kravene til dagens markedsførings- og forretningsindustri.Veiledet av eksperter med erfaring fra den virkelige verden, bygger programmet ferdigheter for progressive profesjonelle innstillinger gjennom kurs som dekker emner inkludert digital innholdsskaping, multimediahistoriefortelling, overtalelsesteknikker og mer.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Eastern Oregon Universitys bachelorgrad i kommunikasjonsstudier kan rettes mot karrierer innen PR, reklame, massemedier, sosiale medier, jus og mer. Nyt en samarbeidende, tverrfaglig læreplan som vil forbedre dine kommunikasjonsevner.

    • Longmeadow, USA

    Fulltid

    42 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Livingston, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Utvikle ferdighetene til å skape, markedsføre og posisjonere interiørdesigntjenester, produkter og ideer i flerdimensjonal interiørdesign-sporet til Integrated Marketing Communications bachelorprogram fra UWA Online. Bruk banebrytende teknologi og industristandard CAD-programvare for å lage naturtro 2D- og 3D-gjengivelser og virtuelle gjennomganger, som gir liv til visjonene dine. Du vil være i stand til å målrette mot ulike målgrupper for å skille deg ut i ulike interiørdesign-yrker.

    • The City, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Markedsføring er en viktig del av en virksomhet, ikke bare for å tiltrekke seg kunder, men for å hjelpe ledergrupper med effektiv beslutningstaking og planlegging. På Arden University online BA (Hons) Business (Marketing) (CMI) kurs, vil du få spesialkunnskap sammen med en rekke praktiske ferdigheter som gjør at du kan bli en effektiv utøver innen dette feltet. Denne forretnings- og markedsføringsgraden utstyrer deg med markedsføringskunnskapen for å trives i næringslivet.

    • Richmond, USA

    Fulltid, Deltid

    120 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Kommunikasjon er ryggraden i industrien og arbeidsgivere lister i økende grad opp kommunikasjonsferdigheter som hjertet av avansement, forfremmelse og lederskapsmuligheter. EKUs 100% online kommunikasjonsstudiegrad gir studentene den praktiske, praktiske læringen som trengs for å bli kreative, effektive kommunikatører og lykkes med å navigere i vårt komplekse globale samfunn. Nyutdannede er forberedt på å ta på seg nøkkelposisjoner i næringsliv, salg, menneskelige servicebyråer og ideelle byråer, eller å forfølge jusstudier eller andre doktorgradsstudier.

    • Warsaw, Polen

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Germany Online, Tyskland

    Fulltid, Deltid

    36 måneder

    Fjernundervisning

    Tysk

    Med AKAD studieprogrammet "International Business Communication" legger du grunnlaget for din karriere som ekspert i forretningsrelatert kommunikasjon. På grunn av sin tverrfaglige karakter kvalifiserer fjernundervisningsprogrammet deg for ulike fagområder.

    • Winter Park, USA

    Fulltid, Deltid

    108 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Læreplanen for digital kinematografi fordyper deg i kunsten å digital video- og filmproduksjon for en rekke utsalgssteder. Ved å bruke de nyeste verktøyene som er tilgjengelige for dagens medieutviklere, vil du lære hvordan du lager profesjonelt innhold for kringkastet TV, nettbaserte medier, mobilapplikasjoner og uavhengige filmer

    • Spain Online, Spania

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Bachelor of Business Administration and Digital Innovation med Digital Communications og PR-studenter lærer hvordan de skal utforme og gjennomføre integrerte flerkanals kommunikasjons- og markedsføringskampanjer globalt.

    • Kaunas, Litauen

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Litauisk

    Vi lever i gullalderen for informasjon. Hver dag blir vi bombardert med hundre ganger mer informasjon enn noen gang før. Vi kommuniserer ved hjelp av avanserte teknologier: visuelt, lyd og skrift. Med den eksponentielle veksten av feltet trenger arbeidsmarkedet fagpersoner som kan løse utfordringene og ha ferdighetene og kompetansene til å håndtere den komplekse kommunikasjonsverdenen.