ONLINESTUDIES

På nett Bachelorgrad programmer i Hotelledelse 2021

En student som har fullført tilsvarende videregående skole, vil kanskje fortsette sine studier på en mer fokusert måte med en bachelorgrad. Disse programmene tilbys online i en rekke fag ved tradisjonelle universiteter og utelukkende internettbaserte skoler likt.

Hva er en online bachelor i hotellledelse? Disse bachelorstudier som tilbys på nettet, har en tendens til å ha de fleste karakteristikkene ved tradisjonelle bachelorprogrammer, som for eksempel generelle utdanningskrav i matematikk, humaniora og vitenskap, samt de spesialiserte klassene som er mer direkte sikret mot forberedelse til en karriere i hotellledelse . Eksempler er blant annet rengjøringsmateriell, kostnadsstyring for hoteller eller internasjonale relasjoner. Disse programmene involverer ofte rollespill situasjoner der elevene utfører ulike scenarier som er typiske for utfordrende kundeservice situasjoner på hoteller.

På grunn av det faktum at de fleste hotellledelse grad kurs tar sikte på å forberede kandidater til suksess i et bestemt yrke, kan elevene forvente praktiske simuleringer sammen med tradisjonell lærebok studerer. Høyere utdanning har en tendens til å gi høyere lønninger og muligheter også.

Prisene på disse programmene varierer avhengig av institusjonen som gir graden, varigheten av programmet og skolens plassering. Det er best å sjekke online eller med en skole direkte for å etablere et estimat av kostnader.

En bachelorgrad i hotellledelsen kan gi nyutdannede en fordel når de søker på jobber som en resepsjonskompani i et luksushotell. Dette er en post-nivå posisjon som er ansvarlig for gjestenes første inntrykk når du går inn i etablissementet. Denne personen håndterer også reservasjoner og behandler gjestefakturering og service.Kulturreiser leder, regional salgssjef i gjestfrihet og direktør for hotellvirksomheten er noen høyere arbeidsplasser som kan være åpne for kandidater.

Mange skoler tilbyr unike fordeler, så vurder flere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

5 Resultater i Hotelledelse Filter

Bachelor i hotell og gjestfrihet (online)

Schellhammer Business School
Bachelor
08 feb. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Nettstudier

Hotell- og gjestfrihetsgraden som tilbys av Schellhammer Business School er designet for ikke bare å forberede seg på en spennende karriere i gjestfrihetsbransjen, men tilbyr ...

Les mer

Bachelor of Arts (Honours) i Hotel Management (University of Essex)

Kaplan Singapore
BA
BA
<
Fulltid
<
18 måneder
Engelsk
Campus
Nettstudier

BA (Hons) i Hotel Management Degree kombinerer både profesjonell erfaring med ledelse teori for å gi studentene den spesialist kompetansen til å bli en vellykket leder i gjest ...

Les mer

Bachelor i hotellledelse

IUBH Fernstudium
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Nettstudier

Gi gjestene et perfekt opphold - og mist aldri budsjettet. Du vil lære begge i vår fjernundervisning hotellstyring!

Les mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Dette Executive Bachelor (EBBA) i International Hotel and Hospitality Management studiet er laget for studenter som jobbet direkte etter videregående skole i minst 3 år i en l ...

Les mer

Bachelor i internasjonal hotell og gjestfrihet ledelse

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

På slutten av Bachelor i International Hotel and Hospitality Management studiet forventes kandidatene til å kombinere teori med praksis og vise god kunnskap om Hotel managemen ...

Les mer