ONLINESTUDIES

På nett Bachelorgrad studier i Historie 2020/2021

Utdannet av skolene etter å ha fullført programkrav, er bachelorgraden et viktig livssteg langs den pedagogiske banen, og er nødvendig før man starter et mastergradsprogram. Studentene kan forvente at de fleste programmer skal ta fire år å fullføre, avhengig av studiet og om man registrerer helt eller deltid.

Hva er en bachelor i historie? Undergraduate historie studenter studerer historiske hendelser for å forstå dem og bestemme hvordan de påvirker nåtiden og fremtiden. Det er flere programmer tilgjengelig, for eksempel en grad i historie og geografi eller en Bachelor of Arts i historiske vitenskap, eller enda mer hyperfokuserte programmer som en Bachelor i Hellenic Culture eller en Bachelor of Arts i Christian Ministry. Mens spesifikke kurs er forskjellige, kan studentene forvente at noen vil fokusere på kultur, litteratur og filosofiske krav.

De som uteksaminerer med en bachelor i historie, skinner ofte ferdigheter som organisering, skriving, taler og kritisk analyse, og sistnevnte er avgjørende for beslutningstaking. Denne kompetansen kan gi gradsholderne mulighet til å lykkes i en rekke karrierer.

Kostnaden for å oppnå en bachelor i historie er ikke liten bekostning; Prisen varierer imidlertid sterkt fra institusjon til institusjon. En valg av skole, det spesifikke programmet og landet har alle innvirkning på prisen på å søke høyere utdanning.

Mange akademiske programmer som fokuserer på historien, gir ikke direkte lån til en bestemt karrierevei. Når det er sagt, lærer ferdighetene og evnene det mulig for en rekke mulige karrierevalg. De som har en bachelor i historie kan velge å forfølge karriere som lærere, historikere, geografer, kunsthistorikere, offentlige tjenestemenn, forskere, forfattere, bibliotekarer, kuratorer, journalister eller paralegaler. Dette er på ingen måte en uttømmende liste, og mulighetene for karriereretning er nesten ubegrensede.

Det er et stort utvalg av skoler å velge mellom når målet er å tjene en grad i historien. Å velge en online studie er en praktisk og tilgjengelig måte å skaffe seg en grad med større klasse fleksibilitet, uansett hvor i verden studenten studerer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Historie Filter

Internasjonal bachelorhistorie

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
BA
BA
06 sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
01 april 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Hvorfor historie? Du har en lidenskap for historie. Fortiden fascinerer deg. Du er også overbevist om at historisk innsikt er med på å forstå dagens sosiale utvikling i Nederl ...

Les mer

Grad i studier i gresk kultur

Open University Of Cyprus
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Gresk
Nettstudier

Gradprogrammet STUDIER I GREKK KULTUR tilbyr en kalejdoskopisk introduksjon til det historiske fenomenet Hellensk kultur fra antikken til i dag, dens forandringer og overgange ...

Les mer

Bachelor of Arts in History

University of North Alabama College of Arts and Sciences
BA
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Nettstudier

Historie ved UNA er dynamisk, kreativ og fokusert på opplevelser som vil utvikle kritisk tenkeevne, kommunikasjonsevner og forberede nyutdannede for spennende karrierer. Prisb ...

Les mer

Bachelor of Arts i historiske vitenskaper

FernUni Schweiz
BA
<
Deltid
<
9 semestre
Tysk
Nettstudier

Kurset gir studentene en dypere forståelse av utviklingen av moderne samfunn (19 og 20. Århundre). Denne utviklingen er preget av det motsatte trenden av globaliseringen og åp ...

Les mer