$close

Filtre

Se resultater

4 Beste skoler På nett Bachelorgrad programmer i Gambia

Personer som ønsker bedre karrieremuligheter og å utvide sine ferdigheter kan være interessert i å tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhet av studien kan være tjent når studentene fullføre en knytte grad og andre pedagogiske krav.Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal stud… Les mer

Personer som ønsker bedre karrieremuligheter og å utvide sine ferdigheter kan være interessert i å tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhet av studien kan være tjent når studentene fullføre en knytte grad og andre pedagogiske krav.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

En ekstrem mangel på ressurser kombinert med en dårlig økonomisk situasjon har gjort Gambia et dårlig valg for de som søker en grad i høyere utdanning. Selv om antall utdannede Gambians er på vei oppover, er det fortsatt langt lavere enn det internasjonale gjennomsnittet.

På nett Bachelorgrad i Gambia

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Å hjelpe andre er veldig mye oppmuntret i islam og arbeidet til terapeut eller rådgiver er svært gunstig for hele samfunnet.

Å hjelpe andre er veldig mye oppmuntret i islam og arbeidet til terapeut eller rådgiver er svært gunstig for hele samfunnet. -
BSc
Fulltid
Deltid
3 - 12 år
Engelsk
Nettstudier
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

The Bachelor of Business Administration programmet er et 4-årig program som åpner døren til spennende felt av bedriftsøkonomi.

The Bachelor of Business Administration programmet er et 4-årig program som åpner døren til spennende felt av bedriftsøkonomi. -
BBA
Fulltid
Deltid
4 år
Engelsk
Nettstudier
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Bachelor i pedagogikk fra Islamic Online University vil være til nytte for elevene i dette livet og i livet etter døden.

Bachelor i pedagogikk fra Islamic Online University vil være til nytte for elevene i dette livet og i livet etter døden. -
Bachelor
Fulltid
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Den islamske Online Universitetet presenterer verdens første skolefrie Bachelorprogram i Islamic Banking og økonomi.

Den islamske Online Universitetet presenterer verdens første skolefrie Bachelorprogram i Islamic Banking og økonomi. -
BSc
Fulltid
Deltid
4 - 12 år
Engelsk
Nettstudier