Online Bachelor 's

Online bachelor programmer er laget for folk som ikke kan bli heltidsstudenter, enten det er på grunn av familie, arbeid eller andre forpliktelser. Med en online bachelor, elevene har muligheten til å lage sin egen timeplan. Online bachelorstudenter kan fortsatt jobbe tett med professorer for å få den beste utdannelse mulig.

Newly added Online Bachelor programs

University of Nicosia

BBA i Hospitality Management - fjernundervisning

November 16, 2018
Den BBA i Hospitality Management - Online-programmet er en innovativ verdensklasse fullstendig akkreditert grad med kun 24 moduler (3 moduler per semester) tilbys over 8 semestre.

Mind Development Academy

BBA i finans

November 13, 2018
Bachelor of Finance (BS) programmålet er å gi studentene den teoretiske forståelsen og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å evaluere og rette beslutninger om tildeling av økonomiske ressurser blant en rekke konkurrerende muligheter med sikte på å maksimere verdien av ressursene som forvaltes . Bachelor of Finance (BS) programmet tilbys online … [+]via fjernundervisning. [-]

University of Management and Technology

Bachelor of Science i Engineering Management

Oktober 27, 2018
En student må fullføre minst 30 studiepoeng i generell utdanning for å få en BSEM-grad. En student må også fullføre 54 studiepoeng av Engineering Management kjernekurs. Resterende studiepoeng består av valgfrie kurs.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Online lavere grader