Bachelor of Science in Organisational Leadership (BSOL)

Generelt

Programbeskrivelse

 • Fleksibel online timeplan
 • Rimelig undervisning.
 • Alle klasser er i et akselerert format.
 • Høgskolepoeng tildelt for livserfaring.
 • Relevante kursoppgaver designet for å fremme din karriere.
 • Utmerket fakultet og støttende personale, som vil samarbeide med deg fra søknad til konfirmasjon.

Bli transformert. Fullfør graden

Voksne studenter betyr noe ved Union University . Vi forstår de unike utfordringene du møter på å balansere skolen med arbeids- og familiens ansvar. Programmet Bachelor of Science in Organizational Leadership (BSOL) er designet for å hjelpe voksne med å fullføre graden på så lite som 18 måneder.

BSOL-fullføringsprogrammet tilbyr fire konsentrasjoner:

 • Organisasjonsledelse
 • Prosjektledelse
 • Helsestyring
 • Kirkens ledelse

131564_pexels-photo-1181346.jpegChristina Morillo / Pexels

Hvorfor tjene din BSOL-grad på Union?

Topp akademikere

Union ble grunnlagt i 1823 og har et rykte for akademisk dyktighet og suksess for våre nyutdannede. Union tjener konsekvent høye rangeringer fra US News & World Report, Kiplingers Personal Finance, America's Best College Buys, Princeton Review og mer.

rimelig

Union University er nasjonalt anerkjent for sin akademiske dyktighet. Det er også rimelig, noe som gjør en grad fra Union oppnåelig for voksne studenter. Du kan bli overrasket over den økonomiske støtten som er tilgjengelig for kvalifiserte studenter.

Beleilig

Som en travel voksen person vil du sette pris på bekvemmeligheten av å tjene deg på Union. Lærer helt online, og lar studenttjenestene og ressursene våre ligge på campus. Jeg vil legge til at Union tilbyr laboratorier på nettet for å hjelpe studenter med å skrive papirer, og at biblioteket tilbyr en online forskningstrener som kan hjelpe alle studenter.

Designet for voksne

Erfarne lærere og bransjefagarbeidere underviser i BSOL-klasser. Studentene liker kreativ og interaktiv instruksjon, casestudier, gruppeprosjekter og diskusjoner. Du vil være medlem av en kohortgruppe som forblir sammen gjennom kursene til hovedstuen din.

Få college-kreditt for livserfaringer

Voksne i vårt fullføringsprogram kan tjene college-kreditt for tidligere arbeid og frivillig erfaring. Rådgiveren din vil hjelpe deg med å identifisere de beste alternativene for deg gjennom porteføljer, CLEP- og Dantes-tester, profesjonelle sertifiseringer, militær trening og mer.

Programopptak

I tillegg til universitetets opptakskrav, må BSOL-søkeren gi offisielle utskrifter som dokumenterer gjennomføring av minimum 60 semester timer med akseptabel college-kreditt inkludert ENG 111 og 18 ekstra timer som gjelder den generelle kjernen. Alt kurs som blir forsøkt må dokumentere en kumulativ GPA på 2,0 eller høyere.

Gradskrav

Generelle kjerne krav

 • Generelle retningslinjer for overføring og overføring som er spesifikke for voksenstudieprogrammer, er detaljert i delen "Voksenstudier" i katalogen.
 • Må inkludere MAT 107 eller høyere

BSOL hovedkrav - 40 timer

 • BSOL Core: BSOL 400, 401, 402, 418, 435, 448 og 451 (19 timer)
 • Konsentrasjon, velg en:
  • Organisasjonsledelse:
   BSOL 355, 410, 415, 421, 425, 432, 455 (21 timer)
  • Helse ledelse:
   BSOL 323, 325, 341, 356, 421,432, 456 (21 timer)
  • Kirkens ledelse:
   BSOL 336, 415, 420, 428, 432, 443, 457 (21 timer)
  • Prosjekt- og logistikkledelse:
   BSOL 330, 415, 425, 430, 433, 438, 458 (21 timer)
  • Criminal Justice Administration:
   BSOL 312, 351, 375, 415, 425, 440 og 459 (21 hours)

Valgfag til å møte 128 minimumstimer

Mindreårig: Ingen mindreårig er nødvendig, men kan oppfylles i henhold til krav som er oppgitt av avdelingen som tildeler den mindreårige.

Alumni suksess

"I utgangspunktet måtte jeg bli tvunget tilbake til skolen - og jeg er så glad for at jeg var det. Jeg forlot skolen ufullstendig på grunn av vanskeligheter med familien, og fikk aldri stasjonen til å komme inn igjen, det er før jeg godtok utfordringen å prøve BSOL-program. Ikke bare fikk jeg den perfekte graden for min karriere, men det forandret også livet mitt ved å være rundt folk på Union. Hjelp, oppmuntring, bønn og riktig fokus hjalp meg til å være den beste jeg kunne være, og jeg utmerket meg På grunn av det. Selv om det er over, vil jeg alltid huske tiden min på Union og programmets og menneskene som er der. "
Steve Hilton
Administrerende direktør, Brownsville Haywood County handelskammer

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Minimér