Bachelor of Science i straffesaker

Kentucky Wesleyan College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Science i straffesaker

Kentucky Wesleyan College

Handle om

Bachelor of Science i Criminal Justice og Criminology online grad ferdigstillelse programmet er designet for å bidra til å møte den stadig økende etterspørselen etter kvalifiserte og dyktige fagfolk innen rettshåndhevelse og andre relaterte felt. Pensumet introduserer studentene til studiet av kriminell oppførsel, straffesystemer, sosial rettferdighet og lov fra et tverrfaglig, liberal-kunstperspektiv. Studenter som søker en grad i strafferettslig og kriminologi vil studere kompleksiteten og forholdene mellom juridiske, sosiale, politiske, historiske og psykologiske påvirkninger som påvirker kriminalitet, kriminelle og rettsprosesser. Læreplanen er utviklet for å utvikle kritiske tenkemåter og forberede studentene på lederroller på områder som rettshåndhevelse, rettsadministrasjon, rettelser, juvenil rettferdighet, prøvetid og parole.

Service Læring

Kentucky Wesleyan College lærings- og læringsstrategi integrerer meningsfylt fellesskapstjeneste med instruksjon og refleksjon for å berike læringsopplevelsen, undervise samfunnsansvar og styrke lokalsamfunn. Som krav til en grad i Criminal Justice og Criminology, må en student fullføre 2 kurs (6 studiepoeng) med service læring erfaringstimer.

Karriereveier

Profesjonelle som tjener en bachelor i straffeprosess og kriminologi grad online har mange muligheter til å fremme sin karriere innen sitt arbeidssted eller andre offentlige, private eller offentlige selskaper og organisasjoner. Stillinger som krever en bachelorgrad i CJC kan omfatte:

  • Kriminolog, Kystvakt, ATF, DEA, FBI-agent, US marskalk
    • Politiforsker, Privatforsker, Forensic scientist
  • Rettens reporter, Tollagent, Rettstedskonsulent, Rettelsesoffiser
  • Militær etterretningspesialist, Saksbehandler, Sheriff og andre

Kriminalitet og kriminologi Online Gradskart

I. Generell utdanning
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Information
Deadline
Locations
USA - Owensboro, Kentucky
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Owensboro, Kentucky
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen