Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Science i humaniora

Bachelor of Science i Human Sciences er utviklet for studenter som ønsker å forfølge flere fagområder innenfor Human Sciences College. Det gir fleksibilitet for studenter å utforske bestemte områder av interesse, jobbe mot karriere mål, eller forberede seg til utdannet eller profesjonell studie. Studentene må velge tre områder av konsentrasjon, som er like i innhold til en mindreårig.

Hver konsentrasjon består av minimum 18 semester timer for totalt 54 minimum timer. To konsentrasjoner må være i College of Human Sciences og kan velges fra vanedannende lidelser og gjenopprettingsstudier; klær design og produksjon; samfunns-, familie- og avhengighetsvitenskap; menneskelig utvikling og familie studier; interiørdesign; næringsvitenskap; personlig økonomisk planlegging; restaurant, hotell og institusjonell ledelse; detaljhandel ledelse; personlig økonomi, ungdomsutvikling, og utdanning for familie og forbrukerutdanning.

Studentene er også pålagt å fullføre kjerneplanen som kreves av både universitetet og humaniorahøgskolen i totalt 120 semester timer.

Programoversikt

  • 120 kreditt timer
  • Kursene gjennomføres hovedsakelig online. Noen kurs, som labs, kan ikke undervises online og må tas ansikt til ansikt på en høyskole eller et universitet i ditt område.
  • Forutsetning: Videregående diplom eller GED
  • Studentene er ikke pålagt å melde seg på et bestemt antall emner hvert semester, slik at sluttid varierer fra enkeltperson.
  • Semesterbaserte kurs løper med Academic Calendar of Texas Tech University. Nye studenter kan registrere seg i begynnelsen av en av de fire årlige øktene.

Søknadsprosess

Selv om det ikke er søknadsfrist, oppfordres potensielle studenter til å sende inn alle søknadsmaterialer minst tre måneder før projisert innledende innmelding.

1. Søk på Texas Tech University som enten en første gangs freshman eller en bacheloroverføring.

  • Søknadsavgiften er $ 75 for amerikanske studenter og $ 125 for internasjonale søkere.
  • I tillegg til å søke, må du sende inn ACT eller SAT score og en offisiell high school transkripsjon med klasserangering.

2. Søk om økonomisk støtte og / eller stipend.

  • Finansiell støtte distribueres basert på påmelding på heltid og flere andre kvalifikasjonsbehov. Dine innmeldte timer fra og med 12. klasse i høst og vårsemester bestemmer innmeldingsstatus for semesteret, og økonomisk støtte utbetales tilsvarende. Å delta mindre enn heltid kan bety en reduksjon i hjelpen.

3. Ved aksept vil du bli tildelt en rådgiver for å sikre din kontinuerlige fremgang mot graden. Hvis du mottar et avslag, er det en mulighet for å sende inn en evalueringsanmodning dersom ytelsen forbedres.

  • Texas Tech University vil varsle deg om søknadsstatusen din ved å oppdatere fanen Programmer i Raiderlink.

Curriculum

Pensum for BS i humaniora

Totalt antall timer kreves for grad: 120

Studenter som skal uteksaminere under en katalog før 2012-2013 må oppfylle Krav til teknologi og anvendt naturvitenskap.

* Velg mellom kjerne pensum krav.

† Velg fra ADRS 2310, HDFS 2322, PFP 3301, NS 1325.

‡ Forutsetninger og begrensninger gjelder.

Program undervist i:
Engelsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 flere kurs fra Texas Tech University Worldwide eLearning »

Sist oppdatert April 24, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Juni 2019
Juli 2019
Duration
120 timer
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato