Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Science i barnehage

Bachelor of Science i barnehage på Texas Tech (oppført som Early Childhood Education i et mobilsamfunn på GPIDEA nettsted) forbereder deg til å jobbe i barndomsinnstillinger med små barn hvis familiemedlemmer er svært mobile. Når du fullfører programmet, vil du være kvalifisert til å jobbe i en rekke programmer som tilbyr tidlig omsorg og utdanning for barns fødsel - alder 8 og spesielt de med svært mobile befolkninger som militære installasjoner.

Om programmet

Bachelor of Science i barnepass forbereder deg til å jobbe i barndomsinnstillinger med små barn hvis familiemedlemmer er svært mobile. Når du fullfører programmet, vil du være kvalifisert til å jobbe i en rekke programmer som tilbyr tidlig omsorg og utdanning for barns fødsel - alder 8 og spesielt de med svært mobile befolkninger som militære installasjoner.

Tidlig omsorg i et samfunn som alltid er "på farten"

I dag blir barn og familier stadig mer mobile. Dette gjelder spesielt for militære familier, innvandrerfamilier, familier som må reise for å leve, hjemløse familier og familier som lever i fattigdom. Små barn og deres familier trenger profesjonell støtte fra personer som er interessert i å jobbe med dem i et samfunn som alltid er "på farten". Den personen kunne være deg.

Bachelor of Science i Early Child Care er et online bachelorprogram som tilbys av syv universiteter som jobber i samarbeid. Denne bachelorstudiet vil forberede deg til å jobbe i barndomsinnstillinger med små barn, spesielt de som har familiemedlemmer som er svært mobile. Når du fullfører programmet, vil du være kvalifisert til å jobbe i en rekke programmer som tilbyr tidlig omsorg og utdanning i samfunnet og på militære installasjoner. Noen av disse programmene er:

 • Barnehage sentre og hjem
 • Spedbarn / småbarn og førskoleprogrammer
 • Startprogrammer
 • Før og etter skoleprogrammer for barn alder fødsel til åtte.

Etter vellykket gjennomføring av barnehageutdanningen skal du kunne:

 • Bruk din forståelse av små barns egenskaper og behov, og av flere interaksjonelle innflytelser på barns utvikling og læring, for å skape miljøer som er sunne, respektfulle, støttende og utfordrende for hvert barn.
 • forstå hvor vellykket tidlig barndomsutdanning er avhengig av partnerskap med barnas familier og lokalsamfunn og verdsetter viktigheten og komplekse egenskaper hos barnas familier og samfunn;
 • bruk barneobservasjon, dokumentasjon og andre former for vurdering, i samarbeid med familier og andre fagfolk, for å få positiv innflytelse på utviklingen av hvert barn;
 • bruk din kunnskap om faglige disipliner til å designe, implementere og evaluere erfaringer som fremmer positiv utvikling og læring for hvert ungt barn;
 • identifisere og oppføre deg selv som medlem av barndomsjobben, ved hjelp av etiske retningslinjer og andre faglige standarder knyttet til tidlig barndomspraksis og
 • demonstrere, gjennom sekvensielle praktiske erfaringer og klinisk praksis, kunnskap, ferdigheter og faglige disposisjoner som er nødvendige for å fremme utvikling og læring av små barn over hele utviklingsperioden i tidlig barndom.

Fordeler med nettbaserte kurs

Formatet på nettkurs er fleksibelt og praktisk, og gir fjernundervisning studenter muligheten til å ta kurs som passer inn i deres arbeid og hjemmeplaner. Instruktører vil inkludere interaktive læringserfaringer, for eksempel e-post, nettprat og diskusjoner. *

* Også kjent som "asynkron web-talk" -diskusjon er en form for diskusjonstiden, slik at elevene kan utvikle kritiske tenkningsfunksjoner, reflektere over spørsmål mer nøye og svare på en selvsikker og gjennomtenksom måte.

Deltakende institusjoner

I tillegg til Texas Tech University deltar følgende Great Plains IDEA institusjoner i programmet: Iowa State University, Michigan State University, University of Missouri og University of Nebraska-Lincoln. Studentene kan bli tatt opp på programmet ved et av de deltakende universitetene. Dette universitetet blir studentets "hjemme" (grad-granting) universitet. Studentene vil registrere seg for alle kurs på hjemmeinstitusjonen, selv om utdannet fakultet ved noen av medlemsinstitusjonene kan undervise i kurs.

Curriculum

Voksenopplæringen

Blokk ett kurs:

 • Disse må tas før opptak i blokk to kurs
 • Barnutvikling - fødsel til 3 (spedbarn / småbarn)
 • Barnutvikling - 4 til 8 (barndom)
 • Profesjonell utvikling
 • Child Guidance and Classroom Environments
 • Helse, sikkerhet og ernæring
 • Practicum Jeg kan bare bli tatt etter vellykket gjennomføring av Block One-kurs

Blokker to kurs:

 • Utvikling av læreplan for barns alder Født til 3
 • Utvikling av læreplan for barn i alderen 4 til 8
 • Forståelse og tilpasning for utviklingsforskjeller
 • Vurdere små barn og deres miljøer for å forbedre utviklingen
 • Practicum II kan kun tas etter vellykket gjennomføring av blokk ett kurs, blokk to kurs og praksis

Ekstra bakgrunnskurs:

 • Disse obligatoriske kursene kan tas når som helst under programmet.
 • Administrasjon og tilsyn i barndomsinnstillinger
 • Teknologi og unge barn
 • Mangfold i livene til små barn og familier
 • Arbeide med familier

Blokk tre / Capstone Experience:

 • Practicum III - kan kun tas etter vellykket gjennomføring av alle andre kurs

Grad og kurstitler vil variere etter institusjon. Dette studiet fører ikke til lærerlicens.

Tekniske krav

Du trenger en datamaskin som oppfyller de minste spesifikasjonene, muligheten til å få tilgang til og laste ned materiale fra Internett og en nettleser som tilsvarer Netscape / Explorer 6.0 eller nyere. En e-postadresse er viktig, samt tilgang til en VCR (VHS) og FAX. For å få tilgang til klasser må du sette opp en e-postadresse ved hjelp av e-postsystemet på hver lærerinstitusjon. Hvis du for eksempel tar kurs på Iowa State, vil fakultetet sende e-post til din Iowa State-e-postkonto, ikke til din Texas Tech-adresse (e-Raider-adressen) eller til en lokal Internett-tjeneste, gi konto ( dvs. AOL, Yahoo eller Hotmail).

Søknadskrav

For å bli tatt opp, må du allerede ha fullført minst 30 studiepoeng (gjelder for opptakskrav) som tjener minst et gjennomsnitt på 2,5 karakterpoeng (GPA). Disse timene må inkludere et Human Lifespan Development kurs. Etter opptak til Early Child Care-programmet, vil du fullføre 51 studiepoeng i 12 kjernefag og tre praktikere gjennom Great Plains IDEA pluss eventuelle gjenværende kreditt timer som kreves av den innvilgende institusjonen for gjennomføring av en bachelorgrad. Hvert av kursene dine vil bli undervist helt online av partnerinstitusjonene. Barneomsorgsprogrammet er utformet for å sikre at du vil møte de faglige forberedelsesstandardene som er godkjent av Nasjonalt Forbund for Utdanning av Unge Barn (NAEYC, 2011)

Hvis du har flere spørsmål, vennligst kontakt Great Plains IDEA campus koordinator eller Child Care Advisor.

Finansiell støtte

For å kvalifisere for økonomisk støtte må alle studenter bli påmeldt som heltidsstudenter på høst, vår (6 timer) og sommer (5 timer) semester.

FAFSA skjemaer må fylles ut for alle offentlige låneprogrammer. Dette skjemaet bruker forrige års inntekt. Hvis du har hatt en endring i omstendighetene (dvs. avslutte arbeidet med å gå på skole, har store flyttbare eller medisinske utgifter), kontakt Texas Tech Financial Aid Office. De kan være i stand til å justere hjelpepakken din basert på denne informasjonen, som ikke kunne formidles på skjemaene.

Undervisning og avgifter

Studenter tatt opp på programmet ved Texas Tech University registrerer på TTU for alle kurs, enten de er undervist på TTU eller ved et deltakende universitet. Alle kurs vil ha en felles pris på $ 530 per kreditt-time for kandidatkurs og $ 380 per kreditttid for lavere kurs *. Det er ingen in-state eller out-of-state undervisning. Denne prisen vil dekke alle kursomkostninger unntatt lærebok eller kurspakke kjøp.

* Felles opplæringsrente fastsatt av Great Plains IDEAs styre i forbindelse med og samarbeid med deltakende institusjoner.

Kursregistrering

Studentene registrerer seg for alle kurs gjennom hjemmet sitt ved å kontakte Great Plains IDEA Coordinator. Studentene vil kun ha en innmelding prosess å fullføre og en sjekk for å skrive. Alle utførte oppgaver blir registrert på hjemstedets utskrift.

Studenter som ikke har blitt tatt opp til Great Plains IDEA-programmet, kan registrere seg i et kurs hvis plass er tilgjengelig. Hvert kurs har maksimal innmelding; og de som har blitt tatt opp på et av de deltakende universitetene, får fortrinn.

Klasserom Instruksjon

Kursene blir undervist online ved hjelp av et kursstyringssystem åpnet gjennom nettleseren din. Noen kurs har tilleggsmaterialer på videoer eller CDer, og andre kan kreve telefonkonferanser.

Formatet av online kurs er fleksibelt og praktisk og gir fjernundervisning studenter muligheten til å ta kurs som passer inn i deres arbeid og tidsplaner. Instruktører vil inkludere interaktive læringserfaringer, som e-post, nettprat og diskusjoner som gjør at studentene kan utvikle kritiske tenkningsfunksjoner, reflektere over spørsmål mer nøye og svare på en selvsikker og gjennomtenksom måte.

Kursmaterialer

Som det gjelder for andre kurs, er lærebøker og tilleggsmateriale som kreves for hvert kurs, studentens ansvar.

Program undervist i:
Engelsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 flere kurs fra Texas Tech University Worldwide eLearning »

Sist oppdatert April 24, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato