Les den offisielle beskrivelsen

Cyber-angrep blir spilt over hele verden - enten det er et selskap, et byrå eller et kommunikasjonssystem. Fra nettbank til elektronisk handel til transportvirksomhet er vår verden avhengig av en cyber-infrastruktur. Håndtering av disse ulike programvare og kontroller systemer mot skadelige brukere har blitt en nasjonal prioritering.

Etterspørselen etter cybersecurity-fagfolk har aldri vært større. US Department of Labor utarbeider en 22% vekst i nettverkssikkerhetsrelaterte karrierer gjennom 2020. Vær forberedt på å møte dette kritiske behovet og sikre IT-karrieren din med en Bachelor of Science-grad i Cybersecurity fra American National University .

Med en bachelorgrad i cybersikkerhet vil du være forberedt på å konkurrere om opplæringsstillinger som: nettverkssikkerhetsspesialist, digital forensics og hendelsesresponspesialist eller sårbarhetsanalytiker.

Bachelor of Science grad i Cybersecurity er også tilgjengelig via American National University Online.

Din lærerfaring

Den American National University Bachelor of Science grad i Cybersecurity programmet er utformet for å forberede deg til en givende karriere i nettverkssikkerhetsindustrien. Som student vil du lære praksis for utforming av sikre moderne nettverk, samt hvordan du sikrer eksisterende datamaskiner og nettverk - både kablet og trådløst; og dekke temaer om utviklende trusler og riktig bruk av bestemte sikkerhetsverktøy. Kursene dine vil fokusere på:

  • Kjernen sett med ferdigheter som trengs for praktisk og dynamisk nettverksforsvar.
  • Tekniske problemer relatert til sikker programvare og arkitekturer, samt de bredere problemene med personvern og juridiske konsekvenser.
  • Emner som spenner fra kryptografiske metoder, data og informasjonssikkerhet, virtualisering og cloud computing, katastrofegjenoppretting og risikostyringsprinsipper, dataregikk og undersøkelser, og biometri det gjelder datasikkerhet.
  • Hvordan undersøke cybersikkerhetstrusler og master teknikker som trengs for å beskytte nettverket.

Enten du er interessert i å starte eller fremme din karriere i dette spesialiserte feltet, vil dette programmet forberede deg til å sitte for sertifiseringseksaminer fra leverandører som Microsoft® og bransjens anerkjente sertifiseringseksaminer administrert gjennom CompTIA® og EC Council®. Disse sertifiseringene kan hjelpe deg med å skille seg ut i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked og utvide sysselsettingsmuligheter.

American National University fremmer et progressivt læringsformat, slik at du kan tjene din grad i cybersikkerhet, kan du umiddelbart bruke treningen til å fremme din karriere når du videreutdanning din innen cybersikkerhet; eller fortsett din utdanning i andre høye etterspørselsfelt på bachelorgrad og oppgrader nivåer innen områder som informasjonsteknologi og bedriftsadministrasjon.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dags- og kveldsklasser har du fleksibilitet til å jobbe som du tjener din grad.
  • Personlig oppmerksomhet - Du er ikke bare et ansikt i en mengde, våre små klassestørrelser tillater personlig oppmerksomhet fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med dagens og relevante læreplaner, vil du lære av instruktører med real-world field erfaring som vil veilede og veilede deg.
  • Karriere tjenester - Vårt karriere serviceteam begynner å hjelpe deg før du bestiller med CV, dekselbrev, intervjuing teknikker og hvordan du søker etter gode karrieremuligheter.
  • Alumni-fordeler - Vår støtte slutter ikke ved oppgradering, som alumnus får du tilgang til våre karriere og opplæringskurs tilgjengelig gjennom hele karrieren din.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra American National University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato