Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Fitness Economics

Sportbransjen blomstrer. Den sterke etterspørselen etter treningstilbud og den raske utviklingen i treningsrelaterte markeder, som helse og ernæring, spiller en viktig rolle i dette. I likhet med de fleste sektorer i økonomien er treningsindustrien for tiden sterkt påvirket av økende digitalisering, med bedrifter og ansatte overfor spennende og utfordrende oppgaver, som for eksempel trening i virtuell virkelighet.

Er du klar til å revolusjonere treningsverdenen? Vi leverer et balansert program av de nyeste vitenskapelige funnene og et vell av kunnskap innen industrien i vår fjernundervisning.

Våre bachelorprogram Fitness Economics forbereder deg for en fremtidig karriere i denne spennende industrien med en balansert blanding av generell forretningsinnhold og kompetanse innen fitness, markedsføring, salg, juridiske og menneskelige ressurser.

Akkreditert grad

Alle nåværende programmer av IUBH er akkreditert av FIBAA (Stiftelsen for International Business Administration Accreditation).

En akkreditering utelukkes kun dersom et studieprogram oppfyller alle kvalitative krav når det gjelder innhold og struktur.

FIBAA er en slags TÜV for akademisk utdanning, som kontrollerer kvaliteten på bachelor- og masterprogrammene på vegne av Akkrediteringsrådet. Akkreditering er fornyet hver femte (første akkreditering) eller syv (re-akkreditering) år - en garanti for kvaliteten på vår undervisning.

For kurs av eksepsjonell kvalitet, tildeler FIBAA sin premieforsegling. Fem kurs på IUBH har allerede blitt tildelt denne spesielle forseglingen. IUBH er dermed et av de ledende universitetene i Tyskland med fem eller flere premium-sel.

Din fremtidige karriere i fitness økonomi

Som utdannet av kurset i treningsøkonomi, vil du kunne bidra til å forme grunnleggende og endringer og ta lederskap i de ulike vekstmarkedene i fitness, sport, livsstil, mote, helse, velvære, ernæring og mer. Dine spesifikke oppgaver inkluderer blant annet anskaffelse av nytt treningsutstyr og kundeoppkjøp gjennom passende reklameforanstaltninger.

For å gjøre dette må du holde øye med treningsmarkedet for å reagere raskt på nye trender og for å kunne vurdere kunders ønsker. I tillegg optimaliserer du organisasjonen, gjør personlige og markedsførte saker og bygger et profesjonelt salgssystem.

Kursoversikt

I distansstudiet fitness økonomi vil du bli undervist i hovedsak vitenskapelig grunnleggende, profesjonell metodisk kunnskap samt integrerende fag. I tillegg til det grunnleggende om trenings- og treningsmarkedene, gir vi deg grundig kunnskap innen hendelsesledelse, grunnleggende trening og ernæring og franchising i praksis. De spesielt relevante temaene for markedsføring, personellstyring og digitalisering går gjennom alle semestre. I femte og sjette semester har du også mulighet til å ta totalt tre valgfag.

Vår bachelorgrad har en modulær struktur, det vil si at du studerer på grunnlag av fagområder som er delt inn i såkalte "moduler". Innenfor disse modulene er det noen ganger et innledende kurs og et spesialiseringskurs, som systematisk forbereder deg til å fullføre denne modulen. Innen modulene vil du motta studiepoeng for hver vellykket eksamen (European Credit Transfer System) som dokumenterer dine prestasjoner. Disse studiepoengene er internasjonalt sammenlignbare og selvfølgelig anerkjent.

spesialiseringer

I det femte og sjette semesteret velger du dine tre spesialiseringer på 30 studiepoeng. For dette velger du minst en spesialisering ("obligatoriske spesialiseringer") innen fitnessøkonomi og maksimalt to funksjonelle og sektorspesialiseringer ("Wahlspezialisierung").

Noen eksempler på valg spesialiseringer er:

  • Sport Management
  • Sports Media Management
  • Avansert lederskap
  • markedet psykologi
  • Human Resources Spesialisering
  • Social Media Marketing II

studiemodeller

Tilpass fjernundervisning til livet ditt.

Du kan fullføre våre bachelorgrad i både heltid og to deltidsvarianter. Når det gjelder innhold, er disse modellene identiske, men med deltidsvarianter reduseres din ukentlige læretid.

Deltidsstudiet er spesielt egnet for de som allerede har høy arbeidsbelastning eller som ønsker å redusere sine månedlige kostnader.

heltid

varighet

I heltidsstudium kan du velge maksimalt antall kurs per semester. Hvis du ikke fullfører studiene på den angitte tiden, blir studien forlenget i ytterligere 18 måneder. I løpet av denne tiden kan du bruke alle tilbud om fjernundervisning som før gratis. Hvis du oppdager at du har mindre tid enn forventet, kan du bytte til en annen tidsmodell med en periode på 3 måneder til slutten av måneden.

deltid

varighet

Deltidsstudier reduserer månedlig undervisning. Samtidig er antall kurs du kan velge per semester, også avtagende.

Hvis du ikke kan fullføre graden innen angitt tid, vil studiene bli forlenget i ytterligere 18 måneder. I løpet av denne tiden kan du bruke alle tilbud om fjernundervisning som før gratis. Hvis du oppdager at du har mer tid enn forventet, kan du bytte til en annen tidsmodell med en periode på 3 måneder til slutten av måneden.

Program undervist i:
Tysk

Se 35 flere kurs fra IUBH Fernstudium »

Sist oppdatert May 14, 2019
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Juli 15, 2019
Duration
36 - 72 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
312 EUR
i måneden. Prisene varierer avhengig av tidsmodell.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juli 15, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juli 15, 2019