Bachelor of Criminal Justice

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.

PROGRAMFORMAT

Nye studenter blir akseptert i nettbaserte programmer hver 8. uke. Høst- og vårsemesteret består av seksten uker og er delt inn i to åtte-ukers økter. Sommersemesteret er fjorten uker og er delt inn i to syv ukers økter. Studentene vil ta to timer hver sesjon for totalt fire klasser per semester dersom en student ønsker heltidsstatus.

Belønne deg selv med en grad. Ønsker du å fremme din karriere og flytte inn i lederstillinger og kommandostatusstillinger? En grad i straffesett er i økende grad nøkkelen til å komme videre.

Criminal Justice-graden ved Reinhardt University ble designet av fagfolk på politiområdet. Våre kurs gir grunnlag i Criminal Justice, og samtidig sørge for at de er aktuelle med behovene til et globalt samfunn. Å være konkurransedyktig i arbeidsstyrken, er å tjene en grad et viktig skritt i å bygge din karriere.

Neste program startdato

  • 12. mars 2018
  • 7. mai 2018

BACHELOR OF CRIMINAL JUSTICE

Reinhardt har grunnlag i bransjen med et politisk akademi på campus som er sertifisert av Georgia Peace Officer Standards and Training Council. Vi er autorisert til å levere grunnleggende rettshåndhevelse kurs sammen med avansert, spesialisert og i-trening. På grunn av vår langvarige erfaring i denne bransjen, vet vi at det er et økende behov blant politifolk for å utvide utdanningen for å være konkurransedyktig og aktuell i feltet. Vi vet også at fagfolk er opptatt med både sine faglige og personlige forpliktelser. Som et resultat, tilbyr vi fleksibiliteten til å tjene en Bachelor of Criminal Justice grad, 100% online.

Disse 100% online-programmene er utviklet for å jobbe med voksne og beveger deg gjennom et tempo som er designet for noen med en heltidsjobb, men som ønsker å fullføre sin grad i tide. Våre kurs er utviklet og undervist av ledere i strafferettsområdet. Ikke bare gir de deg nåværende teori og praksis, vil du lære av deres virkelige erfaringer.

"Criminal Justice grad programmet var svært krevende og krevde disiplin og fokus. Professorene var svært kunnskapsrike og deres ekspertise og personlige erfaringer ga et virkelighetsperspektiv i tillegg til materialet som ble presentert i lærebøkene. De var oppmerksomme, støttende, responsive og ofte engasjert med studenter en-mot-en. De oppmuntret og stimulerte også gruppediskusjoner som forbedret læring ettersom de eksponerte elevene for ulike ideer og perspektiver. Jeg vil fortelle enhver potensiell student å se på programmet at hvis de er klare til å forplikte seg til et liv oppfylle lærerfaring med noen av de mest kunnskapsrike professorene i deres felt, så er Reinhardt University stedet for dem. "- Investigator Coy Turner, 2015

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished profession ... Les mer

Reinhardt University offers adult students the flexibility to earn a degree from a fully accredited College that has the highest accreditation standards. Courses are taught by distinguished professionals who have real-world experience in their fields of expertise and are committed to your education and success. Minimér