Bachelor of Business Administration (BBA)

School of Business London

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor of Business Administration (BBA)

School of Business London

Bachelor of Business Administration (BBA)


Har noen gang drømt om å bli en viktig del av ledergruppen i en organisasjon, men vil aldri holde drømmen din til du har uteksaminert MBA? Vel, en Bachelor of Business Administration (BBA) er den beste måten å begynne med./>

BBA-grad er utviklet for å gi studentene et sterkt fundament i forretningsgrunnlag og deres anvendelse i virkelige arbeidsmiljøer. Graden videreutvikler studentens praktiske, ledelsesmessige og kommunikasjonsferdigheter og forretningsmessige beslutningsferdigheter. En bachelorgrad i bedriftsøkonomi gir studentene verktøyene for å ta på seg administrative og ledelsesmessige roller, og de vil kvalifisere seg for vitale stillinger i private, offentlige og ideelle organisasjoner.

Det underliggende prinsippet i kurset er å sikre en karrierebane for elever som ønsker å bygge sin omsorgskapasitet innen næringslivet. I tillegg ser vi frem til å bygge opp effektive teamledere, ledere og ledere gjennom oppfinnelsen og leveransen av læring som kreves for industrien.

BBA-graden er levert gjennom Blended Learning ved School of Business London og utdelt av Charisma University .

Graduate med en QUALIFI-akkreditert dobbelkvalifikasjon

Studentene vil også bli tildelt QUALIFI Level 5 Diploma i Business Management. QUALIFI er en Ofqual anerkjent tildeling organisasjon som har samlet et rykte for å opprettholde betydelige ferdigheter i et bredt spekter av jobbroller og næringer. Du vil være i stand til å forfølge en rute for å oppnå en lederstilling ved å oppnå denne doble kvalifikasjonen. Å skaffe denne doble kvalifikasjonen gir ulike fordeler med din faglige utvikling.

Om Charisma University

School of Business London er det eksklusive akkreditert studie senteret for Charisma University i Storbritannia. Vi leverer omfattende utdanningsprogrammer tildelt av Charisma University. Charisma University er i Turks og Caicos, et britisk oversjøisk territorium sørøst for Bahamas.

Charisma University er akkreditert av British Accreditation Council (BAC) for uavhengige videre og høyere utdanning som en uavhengig høyere utdanning institusjon.

Charisma University er anerkjent av Turks og Caicosøyene undervisningsdepartementet som en gradstilkende institusjon for stipendiat, bachelorgrad, mastergrad og doktorgrad sammen med sertifikatprogrammer.

Charisma University er kandidat for akkreditering med Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). ACBSP akkrediterer forretnings-, regnskaps- og forretningsrelaterte programmer på stipendiat-, baccalaureat-, master- og doktorgradsnivå over hele verden. ACBSP er anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA).

School of Business London er dedikert til å tilby høyere og profesjonell utdanning for studenter over hele verden via, Blended og Distance og Online Learning. Vi leverer programmer og forvandler karrierer rundt om i verden.

Inntakskrav

Dette programmet er utviklet for søkere som har oppfylt følgende kriterier: -

 • Videregående opplæring tilsvarende tre GCSE og to A-nivåer
 • En god kommando av engelsk (tilsvarende IELTS 6,5 eller høyere)
 • Bevis på videregående diplom / sertifikat eller GED

Modulstruktur

BBA-graden er på 360 studiepoeng. Modulen har 20 studiepoeng hver for de fire første semesterene, totalt 240 studiepoeng, 15 studiepoeng hver for de to siste semesterene, som også inneholder 60 studiepoeng. Elevene må fullføre alt for å oppnå graden tildelt av Charisma University.


Term 1/>

Forene tittel


Term 2/>

Forene tittel


Term 3/>

Forene tittel


Term 4/>

Forene tittel


Term 5/>

Forene tittel


Term 6/>

Enhetstittel


Hvorfor velge en BBA-grad på SBL?/>

 • En dedikert veileder for hver elev å gi grundig hjelp gjennom hele kurset ved hjelp av vår læringsplattform.
 • Gi formativ vurdering av veiledere for å forbedre elevers prestasjon. Den inneholder vanligvis formativ tilbakemelding.
 • Kursmaterialer som inneholder organiserte og godt strukturerte forelesningsnotater, praktiske bruksområder med eksempler på virkelige verdener og kontekstuelle analyser og casestudiet som tester deg for å anvende individets grundige kunnskaper.
 • Vurderingsmateriale er åpne gjennom vår nettbaserte læringsplattform.
 • Et inkluderende e-bibliotek med foreskrevet studiemateriell og referansebøker for online lesing.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Multiplatform tilgjengelighet er hovedattraksjonen til vår læringsplattform. SBL muliggjør også muligheten til å sende forelesningsnotatene til elevenes elektroniske enheter (bærbare datamaskiner) som gjør at de kan studere når og hvor det er nødvendig.

Leverings metode

School of Business London tilbyr ulike fleksible leveringsmetoder til sine elever som inkluderer blandet læring, online læring og fjernundervisning. Dermed kan elevene velge studiemåte i henhold til deres valg og bekvemmelighet. Programmet er selvfylt og oppnådd gjennom vårt banebrytende læringssystem. Elevene kan samhandle med veiledere ved å sende meldinger gjennom læringsstyringssystemet for å diskutere kursmaterialet, søke veiledning og assistanse med oppgavene. Videre gir våre veiledere konstruktiv, formativ tilbakemelding på dine vurderinger for å forbedre oppgavene dine.

evaluering

 • Tidsbegrensede scenario-baserte oppgaver
 • Ingen undersøkelser

Karriere fremgang

Etter å ha blitt uteksaminert fra denne online-bedriftsøkonomiske grad, vil du være godt forberedt på en ledelses- og administrasjonsroll innen et selskap med både teoretisk og praktisk kunnskap som kan brukes i alle bransjer over hele verden. Arbeidstakere kan søke bedriftsøkonomer for et bredt spekter av stillinger i et annet område.

Etter fullføring av dette programmet vil du også få mulighet til å søke om fremskritt på høyere nivå priser som MBA, slik at du kan utvikle et høyere nivå av akademisk kunnskap om globale forretningskonsepter, forberede deg til å flytte inn i seniorroller innen diverse multi -nasjonale organisasjoner.

Avgifter og finansiering

For å få vite om kursavgiften, vennligst ta kontakt med oss ​​på admission@sbusinesslondon.ac.uk

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert March 26, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
24 - 24 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
2,950 GBP
Ta kontakt med oss ​​på: admission@sbusinesslondon.ac.uk
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen