Read the Official Description

Université de Saint-Boniface tilbyr Honours Bachelor of Arts i Internet Translation.

Oversettelsesprogrammer er laget for å hjelpe deg med å skaffe deg både kunnskap og praktisk erfaring som er nødvendig for å bli oversettere. Du finner et stort utvalg av versjon og temakurser som oppfyller de grunnleggende treningskravene til arbeidsmarkedet.

Dette programmet består av 120 studiepoeng, dvs. 30 studiepoeng av generell utdanning (tilsvarende universitet 1) og 90 studiepoeng spesialisert opplæring. Generell utdanning omfatter kurs i fransk, naturvitenskapelig, samfunnsvitenskapelig og humanistisk fag.

På slutten av studiene vil du kunne bruke en rekke oversettelsesmetoder, samt perfeksjonere dine språkkunnskaper, bruke moderne elektroniske verktøy som brukes på arbeidsmarkedet, og forstå de faglige problemene knyttet til oversetterens arbeid. og terminologen.

  • Søknadsfrist: 1. mai
  • Startdato for kursene: 3. september
  • Undervisning: mellom $ 6 800 og $ 10 600

varighet

Bachelorprogrammet i Internett-oversettelse er et 120-kreditt-program, inkludert 30 studiepoeng av generell utdanning (Universitet 1) og 90 studiepoeng trening i oversettelse.

Varigheten av studiene varierer i henhold til antall kurs som tas hver sesjon. For eksempel studerer bachelorstudenter mest på deltid og tar i gjennomsnitt fire til seks kurs per år. På denne rate, mest uteksaminere i fem eller seks år.

muligheter

I arbeidsmarkedet er mulighetene for oversettelsestrening mange: oversettelse, terminologi, tolkning (etter videre opplæring), skriving, kommunikasjon. Oversettelsesutdannede kan også ta oppgradsstudier i oversettelse, men også i oversettelsesstudier, lingvistikk, konferansetolkning, kommunikasjon, språketeknologi, for å nevne noen få.

opptak

Universitetsstudier begynner vanligvis med Universitet 1 (U1). Først etter at du har fullført 30 studiepoeng, blir du bedt om å overføre til fakultet eller skole.

Program taught in:
French (Canada)
Last updated January 14, 2019
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 3, 2019
Duration
4 - 6 år
Deltid
Pris
- Undervisning: mellom $ 6 800 og $ 10 600
Deadline
Mai 3, 2019
By locations
By date
Startdato
Sept. 3, 2019
Sluttdato
Application deadline
Mai 3, 2019

Sept. 3, 2019

Location
Application deadline
Mai 3, 2019
Sluttdato