Bachelor of Arts in Psychology

Generelt

Programbeskrivelse

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Kunnskap og ferdigheter gitt av CalSoutherns Bachelor of Arts in Psychology (BA) -programmet fremmer både personlig og profesjonell vekst. Du vil utvikle evnen til å kartlegge og syntetisere komplisert informasjon, finpusse dine kritiske resonnasjonsevner, og forbedre muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner når du studerer humaniora, matematikk og naturvitenskap. Psykologi kurs alternativer inkluderer menneskelig utvikling, kognisjon, unormal psykologi, menneskelig seksualitet, adferd modifikasjon, og mange andre.

Programlengde

4 år (heltidsstatus)

Med maksimale overføringskreditter og ved å ta kurs samtidig, kan elevene fullføre studiet i løpet av 10 måneder. Eller, elever kan fortsette i et mer rolig tempo og fullføre programmet om seks år eller mer.

Tjene din Bachelor i psykologi på CalSouthern

Bachelor of Arts (BA) i psykologi har vært en av landets mest populære bachelorgrader i flere tiår, og med god grunn. Det er en fantastisk balansert grad som gir kunnskaper og ferdigheter godt egnet for et bredt utvalg av karriere og utdanningskurs alternativer. Det gir studentene en avrundet jording i vitenskap og menneskelig atferd. Det krever høyere rekkefølge resonnement, samt evne til å lese og syntetisere komplisert informasjon effektivt, og hones studentenes muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter.

CalSoutherns online bachelorgrad i psykologi kombinerer generelle utdanningskurs med obligatoriske psykologi og psykologi-relaterte valgfag. Nyutdannede vil ha bred eksponering for humaniora, matematikk og natur- og samfunnsfag, samt en grundig og mangfoldig utforskning av psykologi, fra unormal psykologi, menneskelig utvikling og kognisjon, til atferdsendring, psykologien av menneskelig seksualitet, og ekteskap og familie problemer.

En gang innskrevet i CalSoutherns online bachelor i psykologi grad programmet, vil Learners dra nytte av alle universitetets pedagogiske ressurser, inkludert et nettbasert bibliotek med tilgang til mange av de mest populære og robuste artikkeldatabaser, tusenvis av fulltekst e-bøker, mer enn 400 timers video viet til psykoterapi, og et vell av forsknings- og skrivverktøy. Det er til og med en amerikansk bibliotekssamfunnsakkreditert bibliotekar på personalet for å hjelpe deg med å finne alt du trenger. Og fakultetet i CalSoutherns Handelshøyskole består av dedikerte lærere som er dyktige i nettbasert utdanning, og som også praktiserer helsepersonell, er ivrige etter å bli kjent med deg og gjøre din opplæringserfaring så relevant som mulig for dine karrieremål.

Online utdanning er forskjellig på CalSouthern. Du vil utvikle relasjoner med dine professorer. Du vil ha personlige akademiske rådgivere - høyt utdannede og erfarne helsepersonell selv - for å veilede deg gjennom ditt studium. Og hele administrasjonen og staben - selv dekaner fra Handelshøyskolen - er tilgjengelige, ansvarlige og ivrige etter å gi enhver støtte du måtte trenge når du tjener BA i psykologi.

Utfall

Programmet læringsutbytte av Bachelor of Arts i psykologi grad programmet er:

Kommunikasjon

Demonstrere evnen til å samhandle med andre ved å benytte både muntlige og skriftlige former for kommunikasjon for å uttrykke sin forståelse av grunnlaget for psykologi.

Kritisk tenking

Undersøk bevisene nøye fra innledende psykologisk teori og forskning, og tolk denne informasjonen mens du bruker primære begreper om gyldighet, pålitelighet og grunn.

Kulturell og sosial forståelse

Identifisere og forklare hvilken innvirkning kulturell og sosial tro har på personlig etikk, verdier og verdenssyn.

Informasjonsferdighet

Forstå teknisk informasjon, skille mellom sine ulike kilder, og demonstrere muligheten til både å finne og oppsummere det effektivt.

Personlig utvikling

Velg nøkkelprinsipper og funn fra formelle akademiske kilder og integrere dem med personlige erfaringer på en meningsfull måte som relaterer seg til individuelle livsmål.

Kvantitativ begrunnelse

Bruk grunnleggende logikk, matematisk resonnement og statistisk analyse til problemløsing, tegning av logiske konklusjoner og beslutningstaking.

Vitenskapelig begrunnelse

Differensiere mellom vitenskapelige og ikke-vitenskapelige observasjoner og konklusjoner for å generere empirisk baserte argumenter og spådommer.

Etiske, juridiske og faglige problemer

Kjenne viktige etiske, juridiske og faglige problemer, identifisere og skille mellom grunnleggende moralske utviklingsperspektiver

Ytterligere innholdsspesifikke kompetencer

Individuelle forskjeller

Identifiser grunnleggende teorier om individuell vurdering fra flere perspektiver.

Biologisk grunnlag for oppførsel

Demonstrere hvordan hjernestruktur og -funksjon påvirker menneskelig atferd, kognisjon, følelser og handlinger

Lære / kognitive prinsipper

Oppsummer de grunnleggende teoriene om læring, kognisjon, minne og motivasjon, og hvordan de forklarer menneskelig atferd.

kurs

Den elektroniske psykologi kurs som består av Bachelor of Arts (BA) grad på CalSouthern er oppført nedenfor. I tillegg til et utvalg av generelle utdanningskurs, inkluderer programmet obligatoriske og valgfagpsykologi kurs samt generelle valgfag.Nødvendige kjernefag

Nedre divisjonskurs
 • UNIV 2000 University Suksess Online - 3 studiepoeng
 • PSY 2300 Introduksjon til psykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2301 Teorier og teknikker for rådgivning
 • PSY 2302 Grunnleggende unormal psykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2303 Introduksjon til menneskelig utvikling - 3 studiepoeng
Øvre divisjonskurs
 • PSY 2504 Grunnlag for forskningsmetodikk - 3 studiepoeng
 • PSY 2505 Kognisjon og hjernen - 3 studiepoeng
 • PSY 2400 Introduksjon til sosialpsykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2403 Etiske og profesjonelle problemer - 3 studiepoeng
 • CAP 2400 Capstone Project - 3 studiepoeng
Psykologi Valgfag
 • PSY 2101 Introduksjon til menneskelig seksuell adferd - 3 studiepoeng
 • PSY 2102 Introduksjon til teorier
 • PSY 2103 Introduksjon til rettsmedisinsk psykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2106 Kommunikasjonspsykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2107 Interkulturell Psykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2306 grunnlag for avhengighet - 3 studiepoeng
 • PSY 2307 Fysiologi og farmakologi av stoffmisbruk - 3 studiepoeng
 • PSY 2308 Rådgivning og behandling av kjemisk avhengige - 3 studiepoeng
 • PSY 2309A Etiske og profesjonelle problemer i avhengighetsrådgivning - 3 studiepoeng
 • PSY 2316 Personlig og profesjonell vekst - 3 studiepoeng
 • PSY 2318 Kultur og mangfold i Addiction Counseling - 3 studiepoeng
 • PSY 2317 Individuell, familie og grupperådgivning - 3 studiepoeng
 • PSY 2507 Case Management: Vurdering, Behandlingsplanlegging, Forebygging og etterbehandling - 3 studiepoeng
 • PSY 2404 Krisintervensjon - 3 studiepoeng
 • PSY 2405 Introduksjon til atferdsendring - 3 studiepoeng
 • PSY 2408 Aktuelle spørsmål i psykologi og helse - 3 studiepoeng
 • PSY 2409 Ekteskap og familie - 3 studiepoeng
 • PSY 2410 Justeringspsykologi - 3 studiepoeng
 • PSY 2411 Psykologi i næringslivet - 3 studiepoeng

Starter

Å komme i gang på Bachelor of Arts i psykologi er rask og enkel. Ingen inngangseksamen er nødvendig. Kurs starter hver måned! Du kan starte programmet så snart planen tillater det. Bare fullfør disse fire trinnene:

 • Fullfør ditt tilmeldingsprogram
 • Fullfør og skriv inn en bekreftelsesskjema som bekrefter High School Graduation
 • Betal din $ 75 søknadsavgift
 • Ved godkjenning, signer innmeldingsavtalen din

Når den signerte påmeldingsavtalen er mottatt, vil du bli kontaktet av ditt faglige støtteteam, inkludert din akademiske rådgiver og student suksessrådgiver. De vil bekrefte startdatoen for ditt første kurs og gå gjennom en rask, men grundig orienteringsprosess som gir deg all informasjon du trenger for å komme i gang. Og de vil være der for deg hvert trinn på veien for å sikre at du fullfører ditt studium.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Les mer

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Minimér
Costa Mesa