Bachelor of Arts in Ministry

Generelt

Programbeskrivelse

Bachelor of Arts in Ministry-programmet er designet for å forberede ledere med liten eller ingen tidligere teologisk opplæring for å gi pastoral ledelse for en menighet. Den forbereder studentene til diakonale eller andre ikke-ordinerte departementer i kirken og kan brukes som en vei til ordinert tjeneste, pre-seminar trening eller teologstudier. Dette 126-studieprogrammet gir en generell oversikt over teologi og ferdigheter i menighetskontekster og andre tjenestekontekster.

Studentgjeld ved konfirmasjonen

Fordi BA er et nytt program, er det ingen aktuelle data om studentgjeld. ILT tilbyr økonomisk støtte til de som kvalifiserer. ILT vil også gi studenter tilgang til føderal økonomisk støtte og føderale studielånprogrammer. ILT forblir forpliktet til å hjelpe studenter med å gradere seg med så lite gjeld som mulig.

Kostnad for kurs

Undervisningen er $ 390 per kredittime eller $ 1170 per 3-studiepoeng. Undervisningskostnadene kan endres. Tilleggskostnader (søknadsavgift, bøker, kostnader forbundet med å forske og produsere de uavhengige prosjektene eller det endelige prosjektet eller oppgaven, etc.) er også deltakerens ansvar.

Kurs som skal fullføres

BA-programmet gir et bredt, grunnleggende studiekurs for nyutdannede på videregående skoler som ønsker å studere på lavere nivå i departementet eller forbereder seg til ordinert departement.

Total tidslinje

Dette programmet består av 42 kurs i områder med bibelsk teologi, historisk og systematisk teologi, og etikk, filosofi og religion og opplæring i departementet. Studenter som velger en konsentrasjon, kan velge å fokusere på Bibelen, departementets praksis eller teologi. Ingen reiser er nødvendig for dette programmet, selv om studentene kan velge å delta på ukeslange kurs på stedet. Heltidsstudenter kan fullføre denne graden på 4 år og deltidsstudenter kan ta opptil 6 år.

Programmet

Bachelor of Arts in Ministry-programmet er designet for å forberede ledere med liten eller ingen tidligere teologisk opplæring for å gi pastoral ledelse for en menighet. Den forbereder studentene til diakonale eller andre ikke-ordinerte departementer i kirken og kan brukes som en vei til ordinert tjeneste, pre-seminar trening eller teologstudier. Dette 126-studieprogrammet gir en generell oversikt over teologi og ferdigheter i menighetskontekster og andre tjenestekontekster.

Turnus

Studenter som har til hensikt å tjene i en menighetskontekstets kontekst, er pålagt å fullføre 1.040 timer (seks måneder på heltid) med veiledet praksisplass. Dette internatet er spesielt designet for å hjelpe studenter som planlegger å gå inn i en spesifikk departementskontekst. Studenter som skal fortsette til Master of Divinity, annet akademisk doktorgradsarbeid eller som ikke forbereder seg til en bestemt departementskontekst, er ikke pålagt å fullføre praksisplassen.

Seniorprosjekt (valgfritt)

Et seniorprosjekt er en 30-siders (7.500 ord) akademisk artikkel.

Læringsutbytte

Etter at du har fullført dette programmet, vil studentene kunne:

  1. Utvikle omfattende kunnskap om Skrift og teologi (inkludert eksegetiske ferdigheter og verktøy for å skjelne Guds ord som lov og evangelium).
  2. Utvikle kontekstuelle opplæringsevner og lidenskap for å leve effektivt ut den kristne i vår tjenestegjennomføring.
  3. Utvikle evnen og lidenskapen til å delta i en levetid for læring.

Opptakskrav

  • Utfylling av online søknadsskjema.
  • Bevis for fullføring av videregående opplæring og avskrifter fra eventuelle videregående skoler.
  • Et anbefalingsbrev fra en pastor.
  • Søkere med morsmål som ikke er engelsk, må levere en poengsum fra testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) eller fra det internasjonale engelskspråklige testsystemet (IELTS) som ikke er mer enn to år gammelt. Normalt er minimum akseptable score for TOEFL 21 i taleseksjonen og 21 i skriveseksjonen. Minimum akseptable poengsummer på IELTS er 6,5 i taleseksjonen og 6.5 i skriveseksjonen. Be om at poengsummen din blir sendt til ILT. ILTs DI-kode for TOEFL er 5745. Mer informasjon om TOEFL kan nås på nettstedet Education Testing Services: http://ets.org. Informasjon angående IELTS finner du på https://www.ielts.org.
  • Registreringsgebyr: $ 55 (refunderes ikke).
  • Kopi av offisiell fotoidentifikasjon.
  • Innleggelsesintervju med Director of Enrollment Services.
Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-cre ... Les mer

The Institute of Lutheran Theology is an accredited Lutheran seminary providing graduate, certificate, and lay level theological education through a fully integrated online campus. Faithful, fully-credentialed teachers lead students deeply into the Scriptures and the Christian tradition through a continual dialogue via live online video conferencing that replicates a traditional classroom. This grants students the opportunity to study at ILT without the inconvenience of relocating. Students immediately apply what they learn to their lives, communities, families, and congregations. Minimér