Read the Official Description

Kursbeskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology gir en utmerket, generalistisk utdanning innen informasjonsteknologi (IT), og muligheten til å utforske fokusområder i informasjonssystemer, programvareutvikling, datanettverk og webutvikling.

Læringsstrukturen gjør at du kan fullføre kurset som en heltidsstudent på nettet, eller kombinere online deltidsstudier med arbeidsforpliktelser.

Dette kurset har et anvendt fokus og inkluderer IT-bransjeleverandørsertifiseringer som er relevante og ønskelige for potensielle arbeidsgivere. Nyutdannede med anvendt kvalifikasjoner har ikke bare kunnskaper og kunnskaper fra en universitetsopplæring, men den praktiske tenkningen til å søke dem i bransjen.

Tre kvalifikasjoner i en grad

La Trobe University Online Graduate gir deg den unike muligheten til å oppnå opptil tre kvalifikasjoner i løpet av studiene. Med forbehold om å fullføre hver del av kurset på en tilfredsstillende måte, vil du bli tildelt et søknadsbevis (sluttår 1), en anvendt tilknyttet grad (sluttår 2), og en anvendt bachelorgrad når du fullfører alle tre år. Din potensielle inntektskapasitet øker etter hvert som du går videre gjennom kurset ditt.

År 1

Etter å ha fullført år 1 av din grad, vil du bli tildelt et Applied Diploma, bør du bestemme deg for å avslutte din grad på dette punktet. Du kan legge til denne kvalifikasjonen i ditt resume og fortsette med dine karriereplaner eller omfavne muligheten til å fortsette studiene mens du jobber.

Avslutt med

Diplom for anvendt informasjonsteknologi

Forventet inntekt

$ 50K-60K

År 2

Vellykket gjennomføring av år 2 vil øke sjansene for en høyere betalende stilling med en anvendt kvalifikasjon som arbeidsgivere er ute etter. Men du er nå langt over halvveis til din bachelorgrad, så hvorfor ikke fortsette å studere mens du er på jobb?

Avslutt med

Associate Degree of Applied Information Technology

Forventet inntekt

$ 60K- $ 80K

År 3

Gratulerer! Du har fullført kvalifikasjonen din. Din bachelorgrad forbedrer i stor grad mulighetene du har. En kvalifisering av dette nivået forbedrer din resumé sterkt og sier mye om deg. Ikke bare vil du være bevæpnet med jobben-ferdighetene og kunnskapen som arbeidsgiverne er desperate for, men du viser også at du kan holde fokus for å oppnå et mål.

Avslutt med

Bachelor of Applied Information Technology

Forventet inntekt

$ 80K-120K

Kursutbytte

Kursutvalgte læringsresultater (CILOs) er korte uttalelser som definerer hva elevene forventes å demonstrere de vet og kan gjøre ved utgangen av kurset.

 • Skriv rapporter som kortfattet kommuniserer tekniske og forretningsmessige krav til jevnaldrende, interessenter i bedriften og næringsliv i samsvar med faglige standarder.
 • Gjør engasjerende muntlige presentasjoner som klart kommuniserer tekniske og forretningsmessige krav til en rekke publikum, inkludert kolleger og interessenter i både IT og generelle samfunn.
 • Analyser og evaluer numeriske data og bevis fra virksomhets- og vitenskapelige rapporter og tidsskrifter for å gi anbefalinger til jevnaldrende, vitenskapelige og ikke-vitenskapelige publikum som er i samsvar med faglige standarder.
 • Demonstrere forsknings- og informasjonsferdighetsferdigheter for å lokalisere, forhøre og evaluere relevant forretningsrelatert litteratur for å utvikle spesifikasjoner for forretningsinformasjonssystemprosjekter.
 • Foreslå og analyser strategier for å løse problemer i real-life forretningssystem og / eller utfordringer i andre fagområder.
 • Implementere og vurdere løsninger på ukjente, konstruerte og virkelige forretnings- og tekniske problemer i samsvar med faglige standarder.
 • Bidra konstruktivt i et lag ved hjelp av teambygging, selvvurdering, forhandling og kommunikasjonsferdigheter for å fullføre profesjonelle prosjekter.
 • Demonstrere bevissthet om passende sosiale, juridiske og etiske verdier som forme arbeidet til en IKT-profesjonell.
 • Bruk grunnleggende informasjonssystemkonstruksjoner og datamaskinbaserte teknikker for å løse forretnings- og / eller relaterte problemer i det valgte fagfeltet og praksis.

Karrieremuligheter

Dette kurset er designet med et høyt ansettelsesfokus i den spennende verden av IT. Nyutdannede vil passe roller som bryter gapet mellom teknisk og ledende personell. Karrieremuligheter inkluderer:

 • Systemanalytiker
 • Analystprogrammerer
 • Database Manager
 • Programvare ingeniør
 • Programvare Strategist
 • Systems Markedsfører

Skulle du velge å gå ut på diplomnivå (slutten av år 1), vil du ha ferdigheter på opplæringsnivå for å starte arbeidet i IT-bransjens roller som Help Desk og Web Support. Hvis du går ut på assosiert grad nivå (slutten av år 2), vil du ha ytterligere industri sertifiserte ferdigheter.

Integrering av leverandør sertifisering gir deg nødvendige industrielle ferdigheter for å støtte underbygging av teknisk kunnskap.

Kurskostnader

Gradgebyrene dine er bare $ 9 185 per år hvis du oppfyller de relevante HECS-HELP-bostedskravene, og studerer i et Commonwealth-støttet sted.

Internasjonale kurskostnader

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by La Trobe Online »

Last updated October 7, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Jan. 2020
Duration
1 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
2,000 AUD
Internasjonalt kurskostnad per år
Deadline
Kontakt skolen
Monthly start dates.
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline
Kontakt skolen
Monthly start dates.

Jan. 2020

Location
Application deadline
Kontakt skolen
Monthly start dates.
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato