Bachelor i markedsføring

Generelt

Programbeskrivelse

Vi er en leverandør av nettbaserte utdanningsprogrammer med kontorer i Storbritannia. Våre programmer er undervist på 3 språk for alle.

Hvorfor en grad i markedsføring?


I en global og svært konkurransedyktig periode må selskapene skille seg fra seg og skaffe seg spesialiserte menneskelige ressurser. Dette behovet øker søket etter høyt kvalifiserte fagfolk med avansert markedsføringskunnskap, sterke problemløsningskompetanse og kreativ tenkning.

Graden i markedsføring fra London School of Design og markedsføring vil være et viktig skritt i din karriere og tilbyr deg tre verktøy:

 • Kunnskap: Oppkjøp av sterk kunnskap om konsepter, verktøy, modeller og praksis;
 • Kapasiteter: evne til å lage, planlegge, implementere og lede vellykkede prosjekter;
 • Holdning: Utvikling av viktige personlige egenskaper, som strategisk tenkning, metodikk, autonomi, fleksibilitet og tillit.

LSDM-graden i markedsføring er utelukkende online og er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIV


introduksjon

Vår grad i markedsføring er opprettet for de som ønsker å skaffe seg nye ferdigheter, kunnskap i markedsføring, fremme løsninger og forslag til ledelse og markedsføring. Den kreative og strategiske tenkningen i kurset vårt ligger i forkant av markedsføringsledelse, og tilbyr LSDM-studenter kunnskap og forståelse av markedsføringspraksis i forretningssammenheng. Den svært praktiske komponenten vil tillate LSDM-studenter å lage en tabell med markedsføringsstrategier, samt analyse- og evalueringsprosesser og -teknikker.


Læringsmuligheter

Vår grad i markedsføring forbereder fagfolk for ulike områder innen markedsføring og ledelse, og tilbyr en avansert og omfattende høyere utdanning, koordinert og støttet av de nyeste utviklingene innen vitenskapelig og teknologisk fag. LSDM grad i Markedsføring pensum er utviklet og delt inn i tre forskjellige stadier:


Fase 1

Den første fasen, som tilsvarer det første året av kurset, søker å gi studentene kunnskap og forståelse av konsepter, verktøy og modeller, samt de respektive sammenhenger i hovedområdene for markedsføringskunnskap. På dette stadiet forventes LSDM-studenter å kunne definere forretningskonsepter og problemer knyttet til markedsføringsledelse, samt å søke på forskningsverktøy og -metoder. Generelt vil følgende evner bli utviklet:

 • Dyp forståelse av markedsføringskonseptet, omfanget og relevansen i dag;
 • Integrasjon og forståelse av dagens ledelsesmodeller, basert på DDA-trilogien (Diagnose, Beslutning, Handling);
 • Basert på en solid diagnose, identifisering av muligheter for vinduer;
 • Diagnostisk balanse og markedsføringsstrategi;
 • Kalibrering og beslutningstaking av strategier, artikulering av mål, segmentering, fokusering, posisjonering og markedsføring-mix;
 • Handlingsplaner fokuserte på gjennomføringsprinsipper, fokusert på tilfredsstillelse av enkeltpersoner og organisasjoner, samtidig som de var i overensstemmelse med forretnings- og miljømål.


Fase 2

Den andre fasen, som tilsvarer det andre året av kurset, søker å gi LSDM-studentene de ferdighetene som vil hjelpe dem med å planlegge, direkte og konkludere prosjekter som er brukt på tidligere oppnådd kunnskap. På dette stadiet vil LSDM-studentene utvikle forskningsfunksjoner og kunne lage rapporter om data, ideer, konklusjoner og / eller anbefalinger, lage presentasjoner med kvalitet, bruke statistiske verktøy til å samle, analysere og tolke data, dra nytte av muligheter til å personlig utvikling, og oppleve nye ideer og oppførsel.


Fase 3

Den tredje fasen, som tilsvarer det tredje året av kurset vårt, søker å konsolidere kunnskapen som er oppnådd i de forrige delene av kurset, og fremgang med selvtillit, realisme og entreprenørånd. I dette stadiet vil LSDM-studentene selvfølgelig utvikle sitt sluttprosjekt gjennom disse oppgavene:

 • Fleksibilitet: evne til å håndtere ulike prosjekter og perspektiver;
 • Tillit: tro på egne evner og ytelse;
 • Realisme: gjør en rask vurdering av dine evner;
 • Entreprenørskap: Evne til å utvikle og selge en ide, et produkt eller en tjeneste;
 • Ha et åpent sinn og internasjonal tenkning, utvikle en proaktiv oppførsel.


Lærerpersonale

Våre lærere består av kvalifiserte, anerkjente og erfarne lærere. Foruten doktorgradsstudiet presenterer de konsoliderte yrkeskarrierer, som forbinder akademisk komponent med arbeidsmarkedet.

Veileder senter

LSDM-studenter blir ledsaget ukentlig gjennom et veiledningssenter bestående av et team av veiledere spesialisert på markedsføring, med mastere og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utganger

Vår grad i markedsføring er ment for studenter, fagfolk, ledere og entreprenører med ambisjon eller konsolidert karriere i markedsbransjen. Studentene i vår grad i markedsføring vil ha mulighet til å jobbe i kommunikasjonsbyråer, selskaper i ulike salgsområder eller å utvikle produkter eller tjenester, markedsundersøkelser, digital markedsføring og reklame, forutsatt at markedssjefer, reklamer, ledere av kunder, bedriftsledere, blant andre.


STRUKTUR


Vår grad i markedsføring er 100% online, opprettet for å lære i samsvar med tilgjengeligheten til våre studenter og uten en fast tidsplan. Det vil si, LSDM-studenter kan definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet vårt. Bare de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt på en fast tidsplan, som skal formidles i rett tid til LSDM-studenter.

I løpet av 30 måneder har LSDM-studentene fullført vår grad i markedsføring akkreditert av universitetet for Creative Arts (UCA), en av de beste spesialitetene i Storbritannia.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtatt i dette kurset:

 • Undervist på spansk, engelsk og portugisisk;
 • Kurset består av 3 nivåer med totalt 26 læreplaner;
 • Innholdet i enhetene er asynkron og er organisert av ukentlige temaer;
 • Du kan få tilgang til innholdet når og hvor du vil;
 • Vår veileder senter fungerer som et støtte og samhandling verktøy for våre studenter;
 • Nettbaserte ressurser (som konferanser, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingstider, fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Les mer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Minimér
London , Madrid , Porto + 2 Mer Mindre